זקוקה לתמיכה

נמלולה

New member
זקוקה לתמיכה

שני ההורים שלי אובחנו לאחרונה בסרטן. נשמע מבטיח לא? מה אתם אומרים?

ihovav

New member
במקרה שלי -

רק אבא זכה... את יכולה לפרק קצת במה מדובר? איזה סרטן? איזה שלב? לא בכל מקרה מדובר בגזר דין מוות... אצל אבא שלי למשל החיים ממשיכים כרגיל. שינויים שנגרמו לו במהלך היומיום קרו דווקא מהשבר שקרה בעקבות הגידול. המצב רוח מעולה, פיסית - קצת יותר עייף ומאוד מתאמץ בשירותים. מעבר לזה הכל רגיל. מקווה שההורים שלך יעמדו יפה בטיפולים ומאחלת שיעבור הר וטוב!

נמלולה

New member
../images/Emo51.gif שומרת על מצב רוח ירוד

תודה על היחס... אבא שלי חולה בסרטן מעי הגס, כמה שנים הוא התעלם מהבקשות לבדוק את עצמו, ולכן כשסוף סוף נבדק זה כבר היה מאוחר מידי, גילו גם גידול, וגם גרורות בריאות ובכבד. עכשיו הוא בטיפולים כימוטרפיים אינטסביים אחרי שעבר ניתוח והוציאו לו סטומה. אמא שלי שאושפזה לפני חצי שנה במחלקה הפסיכיאטרית עקב דכאון חלתה בסרטן השד, ונכנסת לניתוח מחר לכריתה חלקית אח"כ הקרנות וכימו בעסה רצינית, אה?

ihovav

New member
אכן עצוב...

את בת יחידה? (לא שזה מה שאמור להקהות את תחושת העצב...)

נמלולה

New member
כן די עצוב

לא, יש לי 2 אחים גדולים לגדול יש תינוק חדש אבל הוא עוזר כמה שהוא יכול, השני גר רחוק יחסית מאיתנו ויש לי אחות שגרה בחו"לכך שרוב הנטל הוא עליי, בעיקר הנטל הנפשי שהוא הבעיה.

מיליתו

New member
../images/Emo24.gif נמלולה

אולי תוכלי להקל על הנטל הנפשי אם תשטפי אותנו קצת. הפורום הזה סובל כמעט הכל - כל הפרים על הטיפולים, התמודדויות יום-יום, הומור שחור, קיטורים. הרשי לעצמך לפרוק את המתחים. באופן כללי, יש מישהו שעוזר לך? שנמצא איתך?

למעלה