זקוקה לתמיכה..

זקוקה לתמיכה..

היי. אני כבר ממש מתוסכלת מעצמי.. התחלתי לעבוד בעבודה הנוכחית שלי לפני חודשיים. עבודת שירות לקוחות אני עדיין לא מרגישה כ"אחת מהחברה"..מטבעי אני בחורה ביישנית.. לאחר חודשיים אני עדיין מרגישה אאוטסיידרית.. אבל הבעיה היותר עיקרית היא שיש כאן מישהי אחת שממש מעצבנת אותי.. הגישה שלה לחיים זה "כולם טיפשים ואני חכמה, כולם מכוערים ואני יפה" וכו' מדברת אלי בזלזול, אומרת לאנשים מאחורי גבי כל מיני דברים שלטענתה טעיתי בהם.. למרות שממש לא! וגם אם באמת טעיתי בעבר אז כי אני חדשה ולא מכירה את כל הנהלים.. היא סוחבת את כולם אחריה ועכשיו כולם חושבים שאני לא יודעת עדיין לעשות את העבודה שלי כמו שצריך.. חושבים שאני טיפשה.. מתייחסים אלי גם בהתאם.. בזלזול.. ובנוסף לכל כאשר אני מגיעה למשרד כל המוקדניות הולכות "לאכול צהריים" למשך שעתיים וחצי וכל עומס העבודה (הרבה יש להגיד..) נופל עליי!! אני מרגישה כאילו הן עושות לי את זה בכוונה.. כי הן כועסות עלי בגלל שאני עושה טעויות או בגלל שהביאו אותי לעבודה וזה החסיר להן קצת משמרות (בהשוואה לכמות המשמרות שהייתה להן לפני שהגעתי..) כל פעם זה דברים קטנים ומעצבנים שמביאים אותי לבכי.. אני יכולה למצוא עוד אלפי דוגמאות.. למה אנשים מתייחסים אלי ככה? איך אני יכולה לשדר חוזק? אני מנסה להיות נחמדה לכולם אבל זה לא מסתדר! למישהו כאן היתה חוויה דומה? אשמח לתגובות נ.ב: סליחה שהכתיבה שלי אולי לא יצאה מובנת כל כך אני פשוט בסערת רגשות כרגע...

היי ../images/Emo140.gif

יש פורום נותני שירות שתוכלי להתייעץ שם גם. הגולשים שם מתעסקים בעבודות של מתן שירות, ואני מאמינה שהם יוכלו לעזור לך מאוד. עצות ממני: - להתמקד בלימוד העבודה. - לנסות להתחבר עם מישהי/מישהו. - לנסות להיפתח. - לא להתיחס לבחורה שסיפרת עליה. אני מאמינה שאת לא היחידה שחושבת שהיא מה שהיא. אולי כדאי שתלכי לסדנת תקשורת, שם תוכלי ללמוד להיפתח מהבישנות שלך. לבסוף, שום דבר לא שווה שתבכי בגינו. אני מקווה שעזרתי

למעלה