זקוקה ל
מכם...

זקוקה ל ../images/Emo91.gif מכם...

יש לי סבוראה (לא במצב חמור) ועכשיו בעונת מעבר העור שלי יבש ומתקלף מתמיד. מעבר לקרם טיפולי/לחות שאני משתמשת האם יש שמן כלשהו שאני יכולה למרוח בלילה ולקום בבוקר עם עור פנים נעים וחלק
אני מניחה שזה צריך להיות אוורירי ולא לסתום את הנקבוביות וכמובן שלא אזיע בו בטרוף. היש דבר כזה?

0 אור 0

New member
תנסי

היה פעם מוצר שנקרא שמן אמבטיה לתינוק מסדרת קמיל-בלו של ד"ר פישר. פשוט מתנת אלוהים לסבוריאה - מורחים על העור וזה עוזר (אמנם לא בין לילה - אין חיה כזאת - אבל מהר) והוא נעים, ריח נהדר ולא שמנוני. אבל ... כבר לא מוצאים אותו בחנויות - מציעה שתתקשרי לחברה ותשאלי אותם. נדמה לי שהוא יצא עשיו בשם אחר. ואשמח מאד אם תעדכני גם אותי - מאד מתגעגעת אליו.

bflygirl

New member
ברוכה הבאה לפורום

טיפול חיצוני לסבוריאה רטובה (עם הפרשת חלב): לנקות את המקום עם פילינג גרעיני משמש. לאחר מכן למרוח את התערובת: שמן שקדים עם שמנים אתריים ג`וניפר, לבנדר וגרניום. לסבוריאה יבשה - שמן נר הלילה עם לבנדר וגרניום. סבוריאה היא מחלה די נפוצה המתבטאת במצב דלקתי בשכבות העליונות של העור. בדרך כלל נראה סבוריאה בקרקפת ובפנים ולעיתים רחוקות גם באיזורים אחרים כמו קפלי שומן, מפשעה וצוואר. קשר משפחתי עלולה להיות הסיבה למחלה. סטרס ומזג אויר קר גורם להחמרת הבעיה. יש גם משחה קונבציונאלית מעולה - ניזורל!

למעלה