זקוקה נואשות לפעילות לסיום הקייטנה.

גל 15

New member
זקוקה נואשות לפעילות לסיום הקייטנה.

יש לי שעתיים ביום לפני האחרון כדי לעשות פעילות סיום ל-25 ילדים שעולים לו'. לא משהו כבד מדי- סה"כ הם היו רק 3 שבועות ואין עניין של מה קיבלתם מהקייטנה וכו'. תודה רבה!

פסקואל

New member
היי

לדעתי את יכולה לעשות להם יומן זכרונות שכולם ירשמו לכולם זכרונות ותעשי דף קשר לחניכים שישמרו על קשר בינהם ויצברו חברים חדשים... וגם אפ יש לך זמן את יכולה לעשות קוביה שעל כל פאה של הקוביה תהיה שאלה שקשורה לקיטנה כמו נגיד פאה ראשונה: ביום הראשון שנכנסתי איך הרגשתי? פאה 2: מה הצחיק אותי פאה שלישית: ממה נהנתי? פאה רביעית: מה לא אהבתי וכך הלאה... בהצלחה...

r a a a n

New member
אצלנו בקבוצה של הקייטנה..

עשינו גם קצת שונה את הרעיון של פסקואל אבל עשינו גם רשימה על הלוח של משחקים - משחקים שאהבו ששיחקנו אותם ורוצים אותם שוב , ומשחקים שהם מכירים ולא שיחקנו והם רוצים שנשחק (היו הרבה כאלה שחזרו על המשחקים שאחרים אמרו..) ככה שיצא לנו איזה 7 משחקים ולבסוף שיחקנו כל משחק לפי הזמן שהיה לנו .. הספקנו הכל והם ממש נהנו ..

r a a a n

New member
נ.ב

הכי חשוב זה לעמוד בזמנים בפעולה שכזאת כדי שילדים אחרים לא יתבאסו שאת המשחק שהם אמרו לא אהבו, וגם אם יש הרבה משחקים לבחור עם כולם במהירות את אלה שבאמת הכי אהבו כדי להספיק.. דבר שני - ניראה לי שזה קצת מאוחר אבל אם זה יעזור למישהו בשנה הבאה אז אחלה [=

למעלה