זקוקים לניסיונכם בנוגע לבשר לאווזית/אגוז
אנחנו בעיצומו של וויכוח בנוגע למשך בישול חלק מספר 14 ששמו אווזית/אגוז חתוך לקוביות גדולות:
חלקנו אומר שעתיים על אש קטנה.
חלקנו (ואני בתוכם) אומר שעה וחצי על אש קטנה.
אנחנו מחפשים בשלן/ית שיש להם ניסיון אישי עם הנתח הזה: בישול בן שעה וחצי או בן שעתיים ?
(ברור שאפשר גם והקפיץ וגם לעשות צלי, אבל השאלה היא בתחום הבישול בלבד).
תודה לעונים שהם בעלי ניסיון אישי עם בישול החלק הזה

אנחנו בעיצומו של וויכוח בנוגע למשך בישול חלק מספר 14 ששמו אווזית/אגוז חתוך לקוביות גדולות:
חלקנו אומר שעתיים על אש קטנה.
חלקנו (ואני בתוכם) אומר שעה וחצי על אש קטנה.
אנחנו מחפשים בשלן/ית שיש להם ניסיון אישי עם הנתח הזה: בישול בן שעה וחצי או בן שעתיים ?
(ברור שאפשר גם והקפיץ וגם לעשות צלי, אבל השאלה היא בתחום הבישול בלבד).
תודה לעונים שהם בעלי ניסיון אישי עם בישול החלק הזה
