זקוקים לניסיונכם בנוגע לבשר לאווזית/אגוז

זקוקים לניסיונכם בנוגע לבשר לאווזית/אגוז


אנחנו בעיצומו של וויכוח בנוגע למשך בישול חלק מספר 14 ששמו אווזית/אגוז חתוך לקוביות גדולות:
חלקנו אומר שעתיים על אש קטנה.
חלקנו (ואני בתוכם) אומר שעה וחצי על אש קטנה.
אנחנו מחפשים בשלן/ית שיש להם ניסיון אישי עם הנתח הזה: בישול בן שעה וחצי או בן שעתיים ?
(ברור שאפשר גם והקפיץ וגם לעשות צלי, אבל השאלה היא בתחום הבישול בלבד).
תודה לעונים שהם בעלי ניסיון אישי עם בישול החלק הזה
 

TCHM

New member
מבשלים בבדיקה ולא לפי זמן...

לא מבשלים עם טיימר, זמן הבישול משתנה ותלוי באייכות הנתח,
גודל הקוביות ואפילו איכות הסיר (גם הכיריים אבל זה זניח).
אחרי שעה וחצי אפשר לבדוק אם הבישול נגמר או יש צורך
בהמשך בישול.
 
למעלה