זקוקים לסיוע במציאת בית חם לכלבה

tpblove

New member
זקוקים לסיוע במציאת בית חם לכלבה

שלום לכם,
לאחר שנישאנו, בן הזוג שלי ואני עברנו לגור יחד, לפני כמה חודשים. אני באה עם חבילה של 2 כלבים וחתול ובעלי עם כלבה.
החתול שלי מפחד בטירוף מהכלבה של בעלי, ולמרות שהיא מסתדרת יופי עם חתולים, היא והוא זה זיווג מהגהינום.
כבר כמה חודשים שאנחנו מתמודדים עם תגרות בבית, עד לרמה שאנחנו חוששים לחייו של כל אחד מהם. גם להפריד ביניהם הפך להיות מסוכן, בטח שאני אפילו לא מנסה כשאני לבד בבית... היא כבר לא בטוחה בבית שלנו וגם כבר לא מאושרת.
אנחנו נאלצים בצער רב להיפרד ממנה, רק כדי לשמור עליה (ועליו) בריאה, שלמה ומאושרת.
היא צריכה בית חם ואוהב, ואנחנו בטוחים שהיא תמצא אותו. היא עדינה וממושמעת, בת 6 או 7 בינונית- קטנה, מעוקרת ומחוסנת.
מצורפת תמונה שלה.

barbi34

New member
בית חם

היי, האם ניסיתם להיעזר במאלף? אני הייתי מנסה מאלף במידה ולא היה עוזר הייתי מסה עוד מאלף.
הייתי ממצא כל אפשרות לפני שהייתי מוציאה כלב בן 6 או 7 מביתו וממשפחתו.
את הכלבה שלי מצאתי אחרי שנמסרה ל"בית חם" שמסר אותה ל"בית חם" שמסר אותה לבית ששחרר אותה באמצע החורף לטייל לבדה
וכך מצאתי אותה מורעבת ורטובה שכולה עור ועצמות.

yaelofer

New member
אני מצטרפת להמלצה שניתנה לך.

לכלב בגיל 6-7 קשה מאד למצוא בית טוב, גם לגורים קשה מאד למצוא בית טוב.
ממליצה לך להתייעץ הן בפורום כלבים והן בפורום חתולים (הפורומים השכנים) לגבי יועצי התנהגות או מאלפים טובים באיזור שלכם. יש לי הרושם שגם את וגם בעלך מאד אכפתיים ומאד אוהבים את החיות שלכם, אני מאמינה שאם המאלף / יועץ ההתנהגות המתאים תוכלו לפתור את הבעיה.
בהצלחה.
(אם בכל זאת הבעיה לא תיפתר - ממליצה להעזר בעמותות בעלות ניסיון / מתנדבים בעלי ניסיון לצורך סינון של מאמצים פוטנציאליים כדי להגדיל את הסיכוי למצוא בית נכון, אבל באמת רק אם זה מוצא אחרון - הרי כמו שאתם הייתם הבית הנכון עבורה ועכשיו רוצים למסור אותה לכו תדעו כמה עוד בתים נכונים יימצאו לה שאולי בנסיבות מסויימות שוב יוותרו עליה ויגלגלו אותה הלאה...)

למעלה