זקוקים לעזכתם

זקוקים לעזכתם

שלום, אנחנו שוקלים מעבר לקנדה, ואני לא יודעים מאיפה להתחיל. אני בעלת תואר במדעי החברה הוא מהנדס ביו רפואי, אנחנו רוצים לעבור אחרי החתונה, כלומר, אחרי אפריל. אחותי ובעלה, שעושים סיבוב בעולם כרגע, אמרו לנו שהכי כדאי לבוא לשם ולהתחיל למצוא עבודה או להירשם לתואר שני (הבנתי שרק אחד מאיתנו יכול ולא שנינו בו זמנית), דודה שלי אמרה שבכלל הבקשת לויזה או שהייה כאן הינו תהליך של שנתייים מהארץ ועולה 5000 דולר (וממש אין לי את הסכום הזה, או רצון להוציא את הזה). אחותי המליצה על מחוז MANITOBA ועיר WINNIPEG מכיוון שהם בשלב של התפתחות ומאוד מעודדים הגירה לשם. אבל אני לא יודעת אם זה איזור טוב או לא, שופע בעבודה או לא, מה איכות החיים, האם יש קהילה יהודית, האם יש אנטישמיות מרובה בקנדה, האם כדאי באיזורים אחרים, מאיפה כדאי להתחיל.. אשמח לתובנות ולעזרה מצידם! תודה

אני ומרבית האנשים לא נתקלנו באנטישמיות בקנדה.

הויזה עולה 550+490=1040 דולר כלומר פחות מ 5000 ש"ח לכל אדם מבוגר ועוד 200 דולר לבדיקה רפואית. לא הרבה כסף.... אתם יכולים לבוא מייד אחרי פתיחת תיק ההגירה על ויזת סטודנט. אחד יילמד לתואר שני והשני יעבוד ויפרנס. השאלה של היכן בקנדה היא מורכבת מאד ויש לכל מקום את היתרונות והחסרונות שלו. עיינו הכל השאלות הנפוצות והמאמרים, ותקראו קצת בהיסטוריה של הפורום בהצלחה.

2שוגר

New member
מה זאת אומרת רק אחד יכול ללמוד?

אני ובעלי נמצאים פה כבר שנה וחצי על אשרות לימודים. שנינו לומדים פה תואר שני. דרך אגב לכל אחד מגיע במקרה כזה ויזת עבודה פתוחה בגלל שבן הזוג הוא FULL TIME STUDENT.

חסר פירוט

ומה אומרת הבת דודה? ומה עם האחיינים? וההורים של בעלך לעתיד? והסבתא החורגת של גיסך? לכל אלה אין דעה מוצקה וידיעות ברורות על ההגירה?

למעלה