זקוקים לקסם של החזקת האצבעות

ornaok

New member
זקוקים לקסם של החזקת האצבעות../images/Emo45.gif

מכרה צעירה, אמא לילד בן 4, עברה בשבת תאונת דרכים קשה. היא היתה בהריון חודש 7. סובלת מפגיעות בט חמורות - בכבד ובריאות, וגם מדלקת ריאות, ולא מצליחים לייצב אותה. העובר יולד במשקל 800 גרם וכרגע לא מדברים בכלל על מצבו, כי גם אם ישרוד את הפגות לא ידוע מה הפגיעה שלו מהתאונה. רק אתמול עודכנתי בפרטי הפרטים, ואודה לכל מי שיכולה להתפלל עבורם , להחזיק אצבעות ולשלוח רייקי. שם מלא במסר. תודה

אני לא בבית ואין לי

מסרים בנייד, תתקשרי אלי בשביל פרטים לרייקי רפואה שלמה

Dimaya

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מישהי שאלה עבורה בפורום "שלי"

כבר לפני כמה ימים,הבנתי שהתינוק משתפר,אבל עם אישהי פגיעת ראש מהתאונה. הבנתי גם שיש שיפור קל אצל האמא. מחזיקה עבורם אצבעות,ואשמח לעזור.

T noki

New member
כמה נורא... מחזיקה ../images/Emo45.gif

ותוהה - מה קורה כאן בזמן האחרון? כל כך הרבה בשורות רעות. מקווה ששניהם ישרדו את הפציעה הקשה ללא נזקים ארוכי טווח.

אפרת12

New member
הנה אצבעותי ../images/Emo45.gif

איזה סיפור אומלל. מקוה להחלמה אופטימלית

ornaok

New member
תודה לכולכן

מקווה שמחר-מחרתיים יהיה איזשהו עדכון חיובי, ברגע שאדע יותר אספר לכן. תמשיכו להחזיק...

אני בבית, שילחי לי פרטים בבקשה

במסר כדי שאוכל לשלוח רייקי. שם ומשפחה, שם האם, תאריך לידה ואת הבקשה בכמה מילים דרך אגב, לשליחת רייקי, השולח צריך לדעת שיש אישור מהמקבל או לפחות ממישהו קרוב אליו.

למעלה