זקוק באופן דחוף ומיידי לשני נתונים.

זקוק באופן דחוף ומיידי לשני נתונים.

כמה טבעונים מכלל האוכלוסייה יש בישראל? כמה אנשים בעלי אי-סבילות ללקטוז יש בישראל?

עוד משהו קטן...

ייתכן מאוד כי הנתון הראשון לא קיים (הנתון השני בודאות קיים, נתקלתי בו פעם, אבל אני לא מוצא אותו עכשיו) במידה וזה באמת ככה, אני אצטרך נתונים לבגי מדינות מערביות אחרות: ארה"ב, שבדיה, בריטניה, גרמניה מה שיש...!

aradori

New member
ועוד שאלה:

כמה מתוכם ערים בשעות מוזרות??? ושאלה מעניינת (ורצינית לשם-שינוי) אחרת: מה התפלגות הגילאים שלהם? כי על-פניו זה נראה שממוצע הגילאים של הטבעונים נמוך משהו... ואני לא יודע להגיד אם: זה חדשות טובות - כלומר, הדור הצעיר מודע יותר לעניין, או חדשות רעות - כלומר, אין טבעונים ותיקים, כי עם הזמן הם "התקלקלו"...

tali_le

New member
המממ

התפלגות הגילאים הטבעונית היא אכן נמוכה לדעתי בעיקר בגלל עליית המודעות החדשה יחסית הטבעונים הותיקים יותר פשוט לא מעורבים בתנועות הטבעוניות שקיימות היום... זו דעתי טלי

AmitKar

New member
אתם יודעים שאני אגיד חדשות טובות

ואם אתם רוצים אני יסביר למה טוב ולמה כדאי שזה ימשיך ככה. ובעניין השעות המוזרות, אתה לא לבד! שלך, עמית

Neta558

New member
לא יודעת לגבי ישראל..

נתונים כללים ששמעתי, שמתייחסים לדעתי למדינות המערביות, אבל אני לא בטוחה... אחוז הטבעונים היה 0.5%. רגישות כלשהי ללקטוז אמורה להיות סביב ה80%, אבל זה כולל גם רגישויות קלות, יצירת ליחה וכו´. אני אנסה לבדוק לך בקשר לאי-סבילות...

בהההה...

הרגישות העולמית ללקטוז היא גבוהה ביותר ואכן עומדת על אזור ה 75-80%. אבל הנתונים הם הפוכים במדינות המערב, ובעיקר בעמים הסלאבים שם אחוזי הסבילות ללקטוז הם 90% ואפילו יותר. בישראל בגלל שילוב רב של עמים, אחוזי הסבילות צריכים להיות בין 50-70% בלבד, אבל אני צריך נתונים מדוייקים!!! ולגבי טבעונות: שוב, אני צריך נתונים מדוייקים, לגבי איזושהי מדינה מערבית (עדיף ישראל!)...

sheda0ktana

New member
אולי תנסה לפנות לאגודת הצמחונים

והטבעונים, הם יושבים איפה שהוא בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב. חיפשתי ברשת ולא מצאתי אף גוף ישראלי של טבעונות או צמחונות שיכולים להיות לו הנתונים שחיפשת.

דורון ק

New member
בעיקרון כולם

אין אף אחד חוץ מהאדם ששותה חלב(ועוד של יונק אחר) לאחר ינקות. מבחינה מדעית(LACTOSE INTOLERANCE)-כ-2/3 מאוכלוסיית העולם.

למעלה