זקוק לאבחון קליל

Bietrix

New member
זקוק לאבחון קליל

שלום. אני לא יודע אם זה המקום ואם בכלל אקבל את מבוקשתי אבל זה הדבר היחיד הנראה לעין שיכול לעזור לי בצורה כלשהי.

אני בוחר להישאר אנונימי, אני אוטוטו בו 17 והגעתי למצב בחיי בו אני נמצא בהבנה שייתכן שאני חולה במספר הפרעות פסיכולוגיות ונפשיות,
בעיקר חברתיות, אם כי באופן קל,ובעקבות חוסר אכפתיות מהאחראים עליי ומהסביבה באופן כללי מעולם לא אובחנתי רשמית, או קיבלתי טיפול
כלשהו. עיינתי בעשרות הפרעות ובעיות שונות, ונמצאתי מתאים למאפיינים של רבים מהם ואני זקוק לאנשים שבאמת מבינים בזה על מנת אחת
ולתמיד לקבל תשובה רצינית.

אז ככה, מעולם לא היו לי חברים קרובים, מהיסודי לא נפגשתי ולו פעם אחת עם חברים מחוץ למסגרת בית הספר. למרות שההתנהגות שלי בכיתות
ובשיעורים מתאימה לזו שליצן הכיתה, שמחפש קצת צומי ואהבה וזו האמת, זו הדרך היחידה שלי לקבל כזאת בלי איך שאני רואה את עצמי מושפל.
אני חולה בהזעת יתר בחזה, אבל רצינית, עם זאת אין ריח(רק הנוזל של הזיעה) ובשאר המקומות בגוף אני מזיע רק כאשר אני באמת מתאמץ.

קשה לי לחוות או להביע רגשות, קשה לי להיות במצבים בין-אישיים או במקום עם הרבה אנשים, אני חש כי כולם מסתכלים עליי. ואני משתמש
באצטלות של הומור וצחוק על מנת לשתף דברים מסוימים שאני מרגיש שאני חייב לשתף. אני חש ריקנות לעיתים קרובות.

תחומי העניין של משתנים לחלוטין במסגרת זמן של 3-4 חודשים, שילוש קדוש שלא נגמר כבר שנים רבות בין קולנוע - ספורט - היסטוריה ופוליטיקה.
זה עובד כך שלתקופה מסוימת יש לי אובססיה לגבי משהו מסוים, בעוד שבתחומים האחרים אני מאבד את התשוקה במידה משמעותית. בעקבות
הזמן הפנוי הרב שיש בחיי צברתי ידע רב בתחומים אלה, ידע חסר כל משמעות או הוקרה, בלימודים אני חסר מוטיבציה והציונים שלי נעים בין בינוניים לממוצעים.
כמו כן, אני מרגיש צורך תמידי להיות בעל דעות ייחודיות. כשאני נמצא בסביבה של ימניים, אני שמאלני, ולהיפך.

למרות הצורך האנושי הבסיסי של תחושת הייחוד של הפרט, אין לי ספק שאמנם התופעות האלה לא נורמליות, אולי כן, אין לי ספק שיש להם שם
וייתכן ואף הבחנה רפואית מסוימת שלא שמתי עליה את ידי. תודה מראש

למעלה