זקוק לדוגמא לטופס I-94

yarivd

New member
זקוק לדוגמא לטופס I-94

גיסי מתכנן לנסוע אלרה"ב ואינו סומך כל כך על כישוריו במילוי טפסים. האם יש למישהו עותק או יודע היכן ניתן להשיג טופס רישום כניסה לארה"ב (I-94) כמדומני, כדי שנוכל למלאו יחד בבית והוא יעתיק את הנתונים לטופס שיקבל במטוס? אותו כנ"ל גם לגבי הטופס של המכס שצריך למלא במטוס לפני הנחיתה. בתודה מראש וערב שקט לכולם

gmgy

New member
I94

כל מה שהוא צריך הוא דרכון וויזה. הדיילות במטוס יעזרו לו, אם יש צורך, במילוי הפרטים. הבעיה היחידה עם הטופס שהשורות קצת מבלבלות. המלצה - שיבקש שניים מיד בהמראה וכך יוכל להעתיק אם טעה (קורה לי תמיד...) הפרטים שצריך למלא הם: שם משפחה, שם פרטי, תאריך לידה, ארץ אזרחות, הטיסה עליה הגיע (למשל CO91 - הטיסה של קונטיננטל), מספר דרכון, עיר בה הונפקה הויזה, תאריך בה הונפקה הויזה. לטופס של המכס צריך רק לכתוב שבאת לעניינים פרטיים ולסמן "לא" על כל מה ששואלים אותך (הבאת פירות או ירקות, בשר וכדומה).

yarivd

New member
ראשית תודה עבור התשובה המהירה, אבל.

הבחור ממש היסטרי. בפעם שעברה שנסע התבלבל במילוי והסתבך מעט עם רשויות ההגירה ולכן הפעם הוא רוצה להיות בטוח ב 100%. האם יש איפשהו תבנית או צילום של הטופס כדי שנוכל לתרגל בבית?

gmgy

New member
חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי

אני מניחה שאולי אפשר להתקשר לסוכנות נסיעות ולבקש עותק. אני יודעת שיש כאלו שמחזיקים סטוקים של כאלו לכל מקרה.

yarivd

New member
כן גם אני חיפשתי

ולא הצלחתי למצוא. הבעיה היא שבסוכנות הנסיעות אמרו לו שהטפסים ממוספרים ולכן לא ניתן לקבל אותם לפני כן (נשמע לי מעט טפשי אבל זה מה שהם אמרו). בכל אופן המון תודה

gmgy

New member
באמת טיפשי!

שמעתי כבר הרבה דברים, אבל זה ממש דבילי

Taliy

New member
יש גם "דיילות" אמריקאיות שעוזרות

למלא את הטפסים לפני שמגיעים לפקיד ההגירה...

למעלה