זקוק להמלצה לרכישה. להלן דרישותיי:

Love Is Life

New member
זקוק להמלצה לרכישה. להלן דרישותיי:

שלום לחברים היקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, בפעם הראשונה עבורי. עיינתי קצת ברשת והסתחררתי מרוב היצע, דגמים, אפשרויות ומחירים. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כמה המלצות למכשירים, שיענו על הדרישות הבאות: - עברית מלאה, כולל כתיבה, קריאה, גלישה וכו' - מסך גדול יחסית, קריא ונוח, רצוי צבעוני - ספר טלפונים עם יכולת קטלוג לפי נושאים (כרטיסיות) - יומן רב שנתי עם תזכורות וכדו' - כתיבת מסמכי וורד פשוטים - גלישה רגילה באינטרנט באמצעות רשת אלחוטית(לא סלולארית!!) בתוכנה שתזכיר את האקספלורר - תוכנת הפעלה עם מימשק שיזכיר את הווינדוס המוכר - מצלמה באיכות סבירה (לא צריך ווידאו...) - יכולת חיבור לכרטיס זכרון של המצלמה הדיגיטלית מסוג SD - שמירה בזכרון של לפחות 1 GB, לצורך אחסון תמונות (כמו דיסק און קי) - ממשק USB נוח ופשוט - סינכרון מלא עם מיקרוסופט אאוטלוק שבמחשב הביתי - יכולת לקרוא כתב יד באמצעות עט מגע - יכולת חיבור של מקלדת מתקפלת (שגם עבורה זקוק להמלצה. צריך שיהיה בה עברית) - אמינות מוכחת לאורך זמן, כולל של הסוללה. - שירות טוב של היבואן במסגרת האחריות ולאחריה. - וכמובן... מחיר סביר יחסית (רצוי שלא יעבור את ה-1500 ש"ח...) בקיצור, נראה לי שאני רוצה המון. יש בכלל חיה כזאת??? תודה מראש לעונים. מאחל לכם שפע של אור ואהבה!!!

roberto3950

New member
הדרישות בסדר המחיר לא ריאלי

לא תמצא דבר כזה בפחות מ-2000 ש"ח

Love Is Life

New member
ואם אני מגדיל את התקציב??? או מוותר

על משהו, נניח על מצלמה??? (מצלמה זה כבר ממש "פינוק" כל השאר חיוני...)

תוותר על אינטרנט ברמה של מחשב שולחנ

גם המצלמה כמו שאמרת מיותרת ורוב הסיכוי שתמצא אחד עם מצלמה אבל רוב הדברים לא יהיו בו. גם איכסון של 1 גיגה תוותר, היחיד שנותן לך איכסון הוא הלייף דרייב בעל 4 גיגה, אבל יש ללייף דרייב כמה חסרונות שקיימים ברשימת דרישות שלך, בכל אופן קורא כרטיסי זיכרון יש ברוב המכשירים

וגם ב2000 ש"ח הוא לא ימצא את כל

מה שהוא דורש גם ב5 אלף לא תצליח לספק את כל הדרישות שלך.

amitp

New member
ואם אני מספק את כל הדרישות

(למעט המצלמה) בX51V וכרטיס SD של 1GB, למשל? (אם המסמכים הם באמת יחסית פשוטים - FSC LOOX 720 אפילו כולל מצלמה).

את כל הדרישות? אתה בטוח?

הלוואי, גם אני הייתי שמח לאינטרנט נורמלי במחשב כף יד אבל כמה שידוע לי אין היום פיתרון כזה
אגב כלשונו לפי בקשתו יכולת איכסון של 1 גיגה פנימים, אבל חפיף גם החיצוני
ונ.ב. כל זה לא פאלם אגב, אלו פוקט פיסי אגב יש ממשק דמוי חלונות לפאלם שנקרא spin והוא אפילו יותר חלונאי מwm5/2003

Love Is Life

New member
תודה, אבל אפשר הסבר בעברית???

אני מבין שאתם מתלבטים עבורי, אבל אני לא כל כך מבין מה אתם אומרים. אם תוכלו, תסבירו לי בשפה שמתאימה להדיוטות כמוני, במה הגזמתי בדרישות, איפה עליי להתפשר ותכל'ס, איזה מכשיר הכי מומלץ עבורי בשקלול הכללי...

למעלה