זקוק להמלצה על ביצוע

yonti261

New member
זקוק להמלצה על ביצוע

לסימפוניה השלישית של ברהמס.יש הצעות?

נחום^

New member
Giulini

אני ממליץ על הביצוע של Carlo Maria Giulini עם Philharmonia Orchestra. זה ביצוע משנת 1962, וזה בא בדיסק אחד עם הסימפוניה מס' 2 (שבעיניי יותר יפה מהשלישית...) תהנה

yonti261

New member
תודה,זאת הקלטת סטודיו?

כי אני שונא הקלטות ישנות שלא עברו סטודיו ויש בהם פצפוצים ורעשים מרגיזים כאלה...ג'וליני הוא אחד המנצחים האהובים עליי וזה נשמע מאוד מבטיח.

GustavM

New member
כמה שעולים לי לראש

ג'וליני טוב (מנצח מהאהובים עליי), אבל יש גם ביצועים אחרים מעולים לסימפוניה: קודם כל ברונו וואלטר... לדעתי אין עליו בבראהמס, למרות שגם קלמפרר, וסוואליש הקליטו ביצועים טובים... עכשיו הגיע אלי גם ביצוע של אבאדו שעוד לא יצא לי לשמוע, נראה איך זה... אה, וכמובן כמובן כמובן!!!! גינטר וואנד (Günter Wand)! מנצח אדיר שהקליט בראהמס מעולה! חובה!!

KaiserDino

New member
גינטר וואנד ...

שמע , אני שמח שרשמת זאת - רכשתי דיסק שלו - סימפוניות 1 ו 3 ( RCA ) הקלטה מצויינת ... הדיסק באיכות מצויינת , חזק וברור - סוחף , מהנה ומרגש .

KaiserDino

New member
מילה נוספת לגבי קטע אחרון מסימפוניה 3 בראמס

יש שם חלק באמצע ... אתם בטוח יודעים למה הכוונה . אנשים משוגעים על זה - מכניס אותם ל'זון' מטורף . את החלק הזה שאורכו בהקלטה של גינטר וואנד משהו כמו 35 שניות - התכוונתי לשים בהצגת שחקניות של אחת מקבוצות הכדורסל בליגת הנשים . אבל - החלטתי שאיך שהם מנהלים שם את העסק לא ראוי למוזיקה עוצמתית כזו , פשוט לא מגיע להם . דווקא השחקניות מאוד רצו - חשבו שזה יעזור להביא קהל יותר איכותי ( ובכלל... מישהו שיבוא ) אולי במשחק האולסטאר המתוכנן . אעלה זאת לתשומת לבו של יו"ר איגוד הכדורסל - הוא אוהב חידושים .

למעלה