זקוק להמלצה על צורב

זקוק להמלצה על צורב

עד 700 ש``ח הציעו לי Teac 4X4X32 IDE ב650 ש``ח (כולל משלוח) אם אפשר אחד בלי שכתוב והמהירות כתיבה לא משנה לי.

amiros

New member
צורבים למינהם

אהלן.. לדעתי, חבל לקנות צורב במחיר כזה, כי החיים שלו לא יאריכו הרבה כל כך. אם אתה קונה צורב, אז תשקיע עוד קצת ותקנה משהו איכותי. הדגמים הממומלצים הם: HP, YAMAHA בהצלחה אמיר :)

קיבלתי עוד הצעה קצת יותר יקרה

של צורב HP ב800 ש``ח אני חושב שזה HP9150I או משהו דומה כתוב לי את הפרטים באיזה מקום

והזמנתי אחד אחר בסוף :)

של LG קריאה 32 מחיקה 8 כתיבה 12 8MB של באפר. ב950 ש``ח כולל מע``מ ומשלוח. חרגתי קצת מהתקציב. אבל עכשיו זה יחסוך לי הרבה זמן.

HP מצויינים

לחבר שלי יש צורב של HP כבר שנה וחצי ונדפקו לו רק דיסקים בהתחלה (שהוא לא ידע איך לצרוב) וכמה בגלל שהדיסק הקשיח שלו היה דפוק. כמעט קניתי HP אבל העדפתי משהו יותר טוב.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז זהו שלא...

עזוב אותך משטויות, HP הם חברה חרא, הם לא יודעים לייצר צורבים- לפחות 10 אנשים שאני מכיר שיש להם צורב של HP נאלצו לתקן את זה לאחר חצי שנה של צריבה- אולי לחבר שלך יש מזל שהוא נפל בטעות על ייצור טוב של החברה אבל סתם ליידע אותך אין ל-HP צורבים טובים בכלל- אם אתה לא סומך עלי - לך תשאל בחנויות מחשבים גדולות!! המלצה שלי היא על הדגמים של YAMAHA, כמו: 8/4/24 או ה- 8/8/24 המעולה שלהם! זולים אמינים וטובים!

למעלה