זקוק להמלצה קניית פלאפון חדש ....

חירשאחד

New member
זקוק להמלצה קניית פלאפון חדש ....

היי, אני מעוניין לזרוק את הסלקום ה-6086 או משהו כזה הישן ההוא ולהצטייד בפיסגת הטכנולוגייה שחברות הפלאפון יכולות להציע לנו היום. אני חירש באוזן אחת וכבד שמיעה באוזן שנייה, אני שומע בסלקום דיי בסדר (באוזן הכבדה כמובן)... חשבתי להחזיר את הפלאפון (הסלקום שעליו אני לא משלם) לאמא שלי ולקנות לעצמי משהו יפה ומעוצב פצצה אז נתקלתי במאמר על אורנג בקטע של המסלול שלהם לחירשים) והבנתי שהכי כדי לקנות מהם פלאפון... אני לא יודע מתי כתבו את המאמר או האם הוא עדכני, אז תעזרו לי ותמליצו לי בבקשה על פלאפון טוב לקנות... משהו עם קליטה ברורה שאני אוכל לשמוע את הבנאדם מהצד השני טוב יותר... תודה רבה.

המרחפת

New member
יש לך דרישות נוספות

מהמכשיר אותו אתה קונה, מלבד קליטה? כי קליטה תלויה בעיקר באנטנה, ולפעמים במכשיר עצמו. מה לגבי הודעות? פונקציות בפלאפון? רטט ומקשים ומשקל וכו

חירשאחד

New member
סבבה הכל ....

שיהיה רוטט עם אפשרות SMS ואני לא התנסיתי עם המקשים הקטנים הללו ואני לא בטוח עד כמה הם קטנים אבל אם בכל זאת אין בעייה ממשית באלה וניתן להתרגל אז סבבה, המשקל גם כן חשוב אני רוצה שיהיה קטנציק ושאוכל לשימו בכיס אך גם שיהיה לו דיבורית לאוטו מצלמה דיגיטלית מנגן MP3 ומכין קפוצינו זה הכל ....

חירשאחד

New member
אגב שחכתי ....

אני את אח"א מכיר אבל אני לא מכיר אותם כאגודה שהייתי "ממש" שייך אלייה... ההיכרות שלי עם אגודות למען חירשים וכבדי שמיעה בישראל היא רק ל"שמע" בקטע של ההקלות בבחינות הבגרות שקיבלתי ... אבל אני בטוח שאני אוכל בלי בעיות ל"הירשם" לאח"א (או שאני כבר רשום שם מי יודע צריך לשאול את ההורים) ... אגב אני מעוניין בטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר עד כמה שזה מאפשר.

המרחפת

New member
פנה למרכז מכירות של אורנג'

ותציג להם את מה שחשוב לך שיהיה בפלאפון. הם ידאגו גם לקפוצ'ינו. פלאפונים קלי משקל הם בעיקר הדגמים החדשים הכסופים, למרות שלדעתי הרטט שלהם עדין מדי ולא שווה הרבה. באשר למסלולי תשלום, אתה יכול לקרוא את המאמר הבא

למעלה