זקוק להמלצה

edanengel

New member
זקוק להמלצה

שלום אני רוצה לרכוש נגן MP3 בכדי שאוכל להטעין עליו בערך 300 דיסקים שיש לי. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה מאוד מאוד ושהממשק יהיה טוב.פחות חשוב לי אם זה TOUCHSCREEN או לא. אני הולך לאיבוד בין כל המכשירים השונים. אפל נראה לי סתם יקר למרות שאין לי בעיה לשלם עבור מכשיר איכותי. לא יודע מה לבחור!!! יש לכם המלצה?

יאיר B

New member
לאיזה פורמט אתה הולך להעביר את השירים הללו?

אם נניח ל-MP3 (וגם אז צריך לחשוב באיזו רמת קידוד): 300 דיסקים שבכל אחד נניח שיש 12 שירים נותן משהו כמו 4000 שירים סה"כ. (כל המספרים מעוגלים מאוד למעלה). נניח שיר אחד ב-MP3 בקידוד 192 יהיה 6MB, מה שנותן לנו שאתה צריך כ-25GB מקום. אם אתה מדבר על פורמטים שלא מאבדים איכות, אז צריך הרבה הרבה יותר. מבחינת נגנים: איכות שמיעה מצויינת זה איאודיו ואיריבר. ממשק מצויין זה איפוד. מאחר והקיבולת הקרובה ביותר היא 32GB, אין הרבה נגנים שמתאימים לקיבולת הזאת, כך שאין לך הרבה מה ללכת לאיבוד בין המכשירים. אפשרות אחרת היא לקנות נגן עם 16GB שיש לו אפשרות הרחבה ולהוסיף כרטיס של 8GB ואז יהיה 24GB (עלול להיות לחוץ). כאלה יש עוד פחות.

or121210

New member
הממשק של הסנסה (אולי חוץ מהקליפ) גם נוח

ויש כרטיס SDHC של 16GB (ובחו"ל אפילו 32GB) גם ל-microSDHC יש גרסת 16GB לכם האפשרויות הן:
cowon D2 16GB + הרחבה בכרטיס SDHC בנפח 16GB (עברית מלאה)
creative Zen 32GB (אין עברית בכלל)
SanDisk Sansa View 16GB + הרחבה בכרטיס microSDHC בנפח 16GB (אאל"ט יש עברית מלאה)

למעלה