זקוק להמלצה בוקר טוב לכולם. על איזה ספר של טרי פרצ'ט הייתם ממליצים לי להתחיל לקרוא?
א א נ י ה ו New member 27/5/03 #1 זקוק להמלצה בוקר טוב לכולם. על איזה ספר של טרי פרצ'ט הייתם ממליצים לי להתחיל לקרוא?
T The Mad Hatter New member 27/5/03 #2 אם עדיין לא קראת ספרים של טרי פראצ'ט, כדאי להתחיל עם mort/"תרועת מוות" או the light fantastic/"אור מופלא", לדעתי. דווקא לא הייתי ממליצה להתחיל מ"צבע הכשף". לפחות לא בתרגום שלו לעברית. לי לקח די הרבה זמן לקלוט אותו, אבל זה עדיין ספר טוב...
אם עדיין לא קראת ספרים של טרי פראצ'ט, כדאי להתחיל עם mort/"תרועת מוות" או the light fantastic/"אור מופלא", לדעתי. דווקא לא הייתי ממליצה להתחיל מ"צבע הכשף". לפחות לא בתרגום שלו לעברית. לי לקח די הרבה זמן לקלוט אותו, אבל זה עדיין ספר טוב...
ה הנורווגים באים New member 28/5/03 #4 אני הייתי ממליץ לך על- "שומרים שומרים" "פירמידות" ואחרון חביב "תרועת מוות". הספרים האהובים עליי ביותר.
אני הייתי ממליץ לך על- "שומרים שומרים" "פירמידות" ואחרון חביב "תרועת מוות". הספרים האהובים עליי ביותר.
L lironcohen10 New member 31/5/03 #5 ../images/Emo170.gifל א נ י ה ו../images/Emo170.gif מכשפות בחוץ לארץ או שומרים שומרים או פרמידות או גבירות ואדונים או הפיל החמישי ובקיצור השם שהכי מושך אותך ממני לירון
../images/Emo170.gifל א נ י ה ו../images/Emo170.gif מכשפות בחוץ לארץ או שומרים שומרים או פרמידות או גבירות ואדונים או הפיל החמישי ובקיצור השם שהכי מושך אותך ממני לירון