זקוק להמלצות לsnes ולgenesis

shakedunay

New member
זקוק להמלצות לsnes ולgenesis

חברה, המחשב שלי לא אצלי (נלקח ע"י אקסלנט ולא הוחזר-->זונות) אני צריך המלצות לאיזה משחקים טובים לסופר נינטנדו ולמגה דרייב, אבל אני רוצה המלצות למשחקים טובים ולא מוכרים. ממש אשמח אם יש לכם כאלו

gilsasson

New member
לג'נסיס אני ממליץ לך על המשחקים

battletoads comix zone castlevania

arielwaizel

New member
משחקים ל-genesis and snes

earthworm jim 1 and 2 flashback the ooze shinobi 3 gunstar cannon fodder demolition man contre משחקים לsnes castlevania 4 sunset riders

eyalgr

New member
ל Snes כדאי לך:

Yoshi's island F-zero די נחמד... חובה חובה חובה- Super Mario World לג'נסיס: סוניק 2 נחמד ככה... אלאדין נחמד ככה...

eyalgr

New member
אני לא אהבתי כל-כך את סוניק!

לא אחרי כמה דקות של משחק, בכל אופן. אני ממש אוהב את מריו יותר.

XplowBoy

New member
פויי!!!!!!! אלוהים ירחם!!!!!!!

אתה לא מכיר אותי! אני יביא אליך קהילה ענקית של אוהבי סוניק! עם ינקנקו אותך! אהה כן ומריו זה משחק מכוער, נ - ק - ו - ד - ה !!!

eyalgr

New member
כן? אז תדע לך שאני וגיל

מתאמנים במכון כושר כל יום במשך 6 שעות, וזה עוד כלום, אתה צריך לראות את השרירים שיש לי באצבעות ממשחק בGGX אז תזהר מאיתנו
אני אוהב את מריו בגלל שצריך לחשוב בו הרבה יותר. שלא נדבר על המעבר של שניהם לפוליגונים...

XplowBoy

New member
זהו נמאס לי! אני פותח דיון סופני!

אני יעבוד אליו בקרוב

XplowBoy

New member
סיימתי! כולם להכנס!!!!!!!!!!!!!

עכשיו תראו כמה שסוניק בטוח יותר טוב

gilsasson

New member
ובכל מקרה, אף על פי כן ולמרות הכל

לדעתי מריו מסתכל על סוניק מלמעלה ואמר לו: טוס לי מהעיניים. ואכן.. זה הדבר שסוניק יודע לעשות הכי טוב... סוניק הוא קיפוד. קיפוד, חיה, עוד קיפוד בצבע כחול!!! דמות שלא יכולה להסתדר לבד. היא חייבת את זנבות ואת היצור המעפן השלישי. מריו אמנם מתעסק עם חרא אבל הוא בן אדם. יש פתגם שאומר: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אתה יכול לתת לי מליון יבות למה סוניק יותר טוב וזה לא יעזור לך בדיוק כמו שאני אתן לך אלף סיבות למה מריו יותר טוב וזה לא יעזור לי. לפי דעתי הויכוח הזה מיותר, מבוזבז ומיצה את עצמו.

XplowBoy

New member
טוב לפני שסוגרים את הויכוח...

מריו הוא לא בן אדם! הוא צרפתי אנטישמי מסריח עכשיו אפשר לסגור

eyalgr

New member
טעות! טעות טעות!!!

מריו הוא איטלקי. והוא לא עובד בביוב. בוא אני אספר לך מה באמת קרה- מריו הגיע לאי של נתינים קטנים ועצלנים. עכשיו, הוא ראה שכל האי של נתיניו מטונף, אז הוא התעצבן עליהם, לקח להם את הצינור שהוא לובש על הגב והתחיל לנקות את כל האי בצורה מגניבה (כולל לכוון את הצינור אל הריצפה כדי לרחף באוויר). הוא גם משתמש במערכת הביוב בצורה אסטרטגית, כך שכל פעם שהוא מצליח לסדר אותה בצורה הנכונה, היא מתחילה להשפריץ מים בכל האי ולנקות במקומו. חוץ מזה, בל נשכח את הכוח המיוחד שלו- להכנס לצינור ביוב אחד, ולצאת תוך שניות מהצינור השני שנמצא בקצה השלב
האם סוניק יכול לעשות את זה? נ.ב. מי חשבת שלימד את צבי הנינג'ה להשתמש בביוב?

XplowBoy

New member
תגיד לי...

מה הכוח המסריח הזה? חוץ מזה עם אתה כבר מדבר... מריו עובר דרך צינורות ויוצא בשניה, זה נכון... אבל הוא יכול לאפוך לסופר מריו כמו שסופר סוניק אופך, סופר מריו זה איש מסריח לא כמו סוניק שאנרגיה נוזלת מהכוח שלו!!! ועם אתה כבר מדבר על לעבור דרך צינורות... בסוניק 3 יש הרבה תטלפורטים(עם תגיד שלעבור דרך צינור זה משהו אחר אז רק שתדע שכמו שמריו צריך צינור כדי לעבור בו כך גם סוניק צריך טלפורט כדי לעבור בו!)

eyalgr

New member
תזהר ממני../images/Emo70.gif

שאני לא אתלוש לך ת'קוצים יא קיפודר.
אמ... מריו הוא סופר מריו... אתה בטח מתכוון לפרח האש. תראה, המשחק של מריו הרבה יותר עמוק מהמשחק ש סוניק, ומריו עבר לפוליגונים בצורה הרבה יותר מוצלחת מסוניק. היום למריו יש משחק- גולך, טניס, פלטפורמה, מירוצים... ובל נשכח את לואיג'י עם משחק האימה
מוהאהאהא
וכל הפורטים לGBA... וסמאש מילי... וכו' וכו' וכו'. טוב, יאללה, אם ת'רוצה להגיד את המילה האחרונה אז תגיד, אבל אתה לא תצליח לשכנע אותי.

rave47

New member
../images/Emo32.gifכן זה די מוזר..

גם לאייל וגם לתום יש את הבעיה הזאת ובכלל בפורום המקורי המנהל נתן ירידה טובה על תום אבל לא משנה תראה שתי אלה מאוד מנוגדים אחד אוהב מריו השני סוניק אחד מעריץ מושבע של הנינטנדו השני לא יכול לחיות בלי הדריםקאסט והps2 וכמובן שתיהם כותבים בשגיאות כתיב שמראות עד כמה מערכת החינוך בישראל של היום חראאאאא הכל בגלל המורות המאעפנות האלה זה הכל שיעורי הלשון האלה אנשים לא יכולים יותר הם מבריזים כל שניה ואז אחרי הבגרות המעצבנת הזאת והמתכונת החדשה ואז משנים ודופקים אותנו כל מי שעכשיו בכיתה י נדפקתתתתתתתםםםםםםם טוב לא קשור אבל זה מעצבן

למעלה