זקוק להמלצות של שירים...

BinNs

New member
זקוק להמלצות של שירים...

היי... הרגע ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים מהעונה השניה... אם מישהו הוריד שירים טובים שהופיעו בפרקים האלה (22 23 24) תגידו..... ובכלל אם בא לכם לעשות שירשור של שירים שאהבתם מהסדרה..! תודה!

לא שאני מומחית גדולה אבל

אלו השירים שאהבתי במיוחד ב-223 וב-224, לא נראה לי שהיו שירים שאהבתי בפרק 222. Fix You by Coldplay Hide and Seek by Imogen Heap

הנה רשימת השירים מהפרקים ../images/Emo58.gif

222 - "The Showdown" "But Then Again No" by Shout Out Louds "Hey Scenesters!" by The Cribs "The Party's Crashing Us" by Of Montreal "Cage That Tiger" by Soledad Brothers "The Big Fight" by Stars "Freight Elevator" by The Rogers Sisters " Twenty Two Fourteen" by The Album Leaf 223 - "The O Sea" "Dirty Lives" by Love As Laughter "Panther" by Wilco "Rae" by My Pet Genius "Antmusic" by Hyper- "Cava Del Rio" by Senza "Love For Granted" by Phoenix "Nothing Like You & I" by The Perishers "Fix You" by Coldplay 224 - "The Dearly Beloved" "El Manana" by Gorillaz "Crosses" by Jose Gonzalez "Hide and Seek" by Imogen Heap "You're Not The Law" by The Dead 60's "An Honest Mistake" by The Bravery "Hot Ride" by The Prodigy "Friends" by Ryan Adams & The Cardinals "Twenty Two Fourteen" by The Album Leaf

Angelus

New member
שירים שאהבתי מהסדרה../images/Emo26.gif

יש יותר מדי, אז הנה רשימה מקוצרת: (ואני גם לא זוכר את שם האמן, לא שזה ישנה הרבה) Nada Surf - If you leave (שאנה עוזבת..) I'm having trouble sleeping Dice (השיר בפרק של הסילבסטר בעונה ה-1. שיר ממש טוב) The way we get by Paint the silence (שריאן ומריסה מתנשקים בגלגל הענק. גם שיר ענק) כל השירים האלה ממש מומלצים בחום, אל תשללו אותם אחרי פעם אחת (למרות שאני ישר אהבתי את כולם). תשמעו אותם מספר פעמים ותקשיבו למילים - הנאה מובטחת

למעלה