זקוק להמלצות

yonti261

New member
זקוק להמלצות

על מוזיקה קאמרית של מנדלסון.בימים אלה אני מנגן עם חבר את הסונטה שלו ליולה ופסנתר בדו מינור שהוא חיבר בגיל ארבע עשרה,זה עורר אצלי את התיאבון להכיר את מהמוזיקה הקאמרית שלו.יש הצעות?אשמח אם תמליצו באותה ההזדמנות גם על ביצועים.

svevo

New member
המלצות

הנה כמה המלצות: רביעיות מיתרים (יש שש). יש הקלטה מעולה (שלושה דיסקים) של רביעיית ארויקה בהרמוניה מונדי. שתי חמישיות מיתרים. לך על הביצוע של האוסמוזיק לונדון בווירג'ין. (כולל גם את השמיניה היפהפיה). שתי שלישיות פסנתר. אני אוהב את הביצוע של Voces Intimae בחברת סימפוניה. (חפש בדיזנגוף סנטר, ת"א). שתי סונטות לצ'לו (פלוס עוד כמה מיניאטורות לאותו הרכב) - הביצוע של איסרליס וטאן מומלץ. (RCA). כל ההקלטות עליהן המלצתי מבוצעות במה שנהוג לכנות "כלים אותנטיים". זה עניין של טעם.

yonti261

New member
תודה ענקית../images/Emo140.gif

את הסונטה שלו לויולה ופסנתר אתה מכיר?

Petrus

New member
נהדר!

להמלצות על רביעיית ארויקה ועל האוסמוזיק אני מצטרף! להאוסמוזיק יש דרך אגב קופסה מעולה בת 5 דיסקים בסדרת ה-Black Box של ורג'ין, אתה מכיר? ותודה על ההארה לגבי השלישיות של מנדלסון בכלי התקופה! באמת ניסיתי לחפש קצת בקטלוגים ולא הצלחתי למצוא ביצוע כזה.

svevo

New member
חן חן!

מכיר ומוקיר את הקופסא של האוסמוזיק... וליוני - לא מכיר בכלל את הסונטה לויולה של מנדלסון, ועד כמה שראיתי היא בקושי הוקלטה. אם אמצא הקלטה ראויה (כלומר, של מבצעים שאני אוהב) אקנה.

למעלה