זקוק להמלצת סקאוטים

באם

New member
זקוק להמלצת סקאוטים

ושוב רומא על הפרק... עשיתי רכש הכולל את ניקפורנקו - מצויין עד כה ... את אג´הוואה - בינוני למדי . עוד בעמדות הקשרים שלי - טוטי ודל-ווקיו ... כולם קשרים התקפים או שחקנים בעמדה קדמית מפני שמכרתי את אמרסון - היה בינוני למרות הנתונים , אני רוצה לחזק את עמדת ההתקפה ... וההצעות הן כאלה - איימר מליברפול - 37 מיליון דולר והוא אצלי. רונלדיניו מפ.ס.ז´ - 50 מיליון דולר והוא אצלי. רפאל ואן דר וארט - ? מיליון דולר והוא אצלי. ( הם לא מקבלים הצעות מחיר שאני מציע אבל אני מאמין שתמורת סכום נכבד כנ"ל הוא יבוא) על מי כדאי לי ללכת ? אתם בטח יודעים באילו עמדות הם משחקים ראוי לציין שמדובר בשני עונות אחרי תחלית המשחק. ואולי אני אצליח לשכנע את הקבוצה למכור לי את הכרטיס שלהם אבל לא בטוח שהם ירצו לשחק אצלי ... מה הייתם עושים במקומי? דברו מתוך ניסיון ...

נאס

New member
איזה טעות!!! אמרסון תותח עלללל

ה mc הכי טוב במנג´ר בלי תחרות בכלל ו.. דלווקיו לא קשר הוא חלוץ, רונלדיניו חצי חלוץ ואיימאר מתנגש בתפקיד עם טוטי המלך אז קח את ון דר ואארט תותח אבל לא מתקרב לאמרסון

pj ladd

New member
אני....

לי יש גם סייב עם רומא בעונה הרביעית נראה לי... אחרי שלקחתי כל תואר אפשרי אני מאוד ממליץ לך על marquinho מפ.ס.וו שהיה אצלי מלך השערים 2 עונות ברציפות ויש לי גם את איימר שהוא מאוד בינוני ואני לא ממליץ וכנ"ל לגבי ואן דר וארט. ולדעתי עוד mc טוב בעונה השלישית הוא mark kerr מאנגליה

באם

New member
מממ זאת הבעיה ...

שחקנים יכולים להחשב לטובים ולתותחים בסשן אחד ואז כאשר פותחים עונה חדשה הכל מתהפך והם בינונים למדיי ... תראה אני נורא אהבתי את אמרסון וזה ועונה שלמה ניצלתי את כישורין ולקחתי אליפות הבעיה היא שהניצול לא היה מלא והוא היה אחד מהשחקנים נחלשים שלי בעונת האליפות ... כאשר קניתי את אג´הואה וניקיפורנקו מבחינתי אין לי מקום לעוד MC במיוחד שיש לי 3 DMC מהמובחרים בליגה ... ואז הברירת מחדל הייתה להרוויח כסף על חשבון אמרסון ... בכל מקרה אני חייב לציין שכאשר אני שיחקתי עם סאלס לדוגמא ביובה הוא היה פושא עד בעל ושר נמוך... כאשר חבר שלי משחק איתו בעונה הזאת הוא הופך ליהיות כוכב הקבוצה והליגה .... יש עוד המון נקודות כאלה ... מנג´ר לפי דעתי גם בנוי על טיפת מזל ... בכל מקרה הרעיון הוא להזיז את טוטי אחורה לנהל את המשחק ולשים ת אג´הואה כמחליף ואז להציב את רונלדיניו או איימר כ AMC ... מה לעשות ?!

נאס

New member
כנראה שאתה לא שם שחקנים איפה

שהם אמורים להיות.. ו.. הכל תלוי בטקטיקה שלך יש טקטיקות שבהם גם שחקנים תותחים לא ימצו חצי מהפוטנציאל שלהם

למעלה