זקוק לחוות דעתכן, בקשר לחברה שלי

איתי100

New member
זקוק לחוות דעתכן, בקשר לחברה שלי

היא נמצאת במחזור כבר שבוע שלישי ונורא נורא עצבנית. יש לה איזה בעיה שם עם הגלולות או משהו והמחזור שלה נמשך ונמשך וזה לא מפסיק. היא כבר פנתה לייעוץ וכל זה, ואמרו לה שזה יעבור, אבל בינתיים, זה משפיע על הקשר בינינו וכבר הופך להיות בלתי נסבל; היא לא נותנת לי להתקרב אליה (ואני לא מדבר על סקס שאפשר לשכוח ממנו בכלל), כשאני מנסה לעודד אותה ולגעת בה היא נרתעת וצועקת עליי שאני יעזוב אותה, ואז כשאני לוקח דיסטנס קצת היא מאשימה אותי שאני לא שם בשבילה ולא עוזר לה ולא תומך בה. אני כבר לא יודע איך להתנהג ומה לעשות, האווירה בבית הפכה להיות מן פריג'ית כזאת, אני נזהר שלא להגיד מילים לא נכונות, והיא בכלל כמעט ולא מדברת, שותקת, עצבנית, אני כבר משתגע. אני אדם מאוד מיני, חם, אוהב - ונורא מפריע לי שהיא מסתגרת בתוכה ולא נותנת לי להתקרב אליה. בבקשה בנות, תייעצו לי מה אפשר לעשות, אני כבר מתחרפן לגמרי מהמצב הזה, וברור לי שגם היא.

איתי100

New member
ויש עוד משהו...

אני חש שהיא קרובה למשפחה שלה בהרבה יותר מאשר לי, מתייעצת עם אימה ואחותה הרבה יותר מאשר עימי, נפתחת אליהן יותר ומדברת איתן המון בעוד שאיתי היא בקושי מדברת. היא גם ככה קרובה למשפחה שלה מאוד מאוד מאוד, וזה מפריע לי קצת, שהיא אינה פתוחה ומתקשרת איתי כמו עם משפחתה.

גלאית

New member
דחוף לה גלולות הרגעה לאוכל

ואגב, זה ברור שעם המשפחה היא תתקשר יותר. אתה חבר שלה. הם המשפחה.

...

גם לי היה את זה כשהתחלתי לקחת גלולות אבל זה יעבור לה תוך שבוע.. אל תדאג.. וכן אני יכולה להבין למה היא מתעצבנת.. נכון שאנחנו (הבנות) עוברות את זה כל חודש.. וכל בת תסכים איתי שזה מעצבן.. אז תחשבו שאתן צריכות לעבור את זה במשך חודש..

דוVשה

New member
לדבר איתה

פשוטו כמשמעו. להגיד לה שאתה מבין שהיא נמצאת במצב רגיש עכשיו [אומנם אתה גבר ולא יודע מה זה להיות במחזור לא כל שכן במשך שלושה שבועות], אבל שאתה מבין שזה לא נעים לא פיזית ובטח שלא ההשלכות שזה עושה על מצב הרוח אבל אתה פה בשבילה. אחר כך, להציב את הגבול. ולא את גבול ה'המצאות שם בשבילה' אלא את גבול פריקת העצבים שלה עלייך. לכל אדם יש סף וראוי וצריך להסביר לה שלמרות שמצבה לא ממש מזהיר בשבועות האחרונים אתה לא שק חבטות והיא צריכה קצת להתאפס על עצמה בנוגע להוצאת עצבים. חוצמזה זה נראה לי מוזר שזה נמשך שלושה שבועות... :/ אולי כדאי לקבל חוות דעת שנייה בנוגע לזה. ובקשר למשפחה, יש אנשים שיותר קרובים למשפחה שלהם מאשר לבני הזוג, יש אנשים שבדיוק ההיפך, ויש אנשים שמשלבים בין שניהם. אם זה מפריע לך, דבר איתה [בחיי, תקשורת זה דבר מצויין בלי מילים קשה להבין], אבל קח את הדברים בפרופורציה. אם לא יקרו שינויים מרחיקי לכת נסה לקבל את זה. היא קרובה למשפחה שלה. קורה. במידה ואתה בוחר לדבר איתה על זה הייתי ממליצה לחכות קצת, לפחות עד שכל עניין העצבים והמחזור שנמשך יעברו קצת. לא להנחית הכל במכה. ודבר אחרון, אנחנו נשים! תתמודד!
שיהיה בהצלחה.

דנה551

New member
מחזור חודשי../images/Emo14.gif

יש בחורות שהמחזור החודשי שלהן לא מפריע להן ועובר להן בשקט יחסי כל חודש, וישנן כאלה שזה כרוך בדימום רב, עצבים לפני ובמהלכו , כנראה שלחברה שלך המחזור מגיע עם תופעות עצבנות לפעמים כאבי ראש וכו' ונוסף לכל כרגע הוא נמשך 3 שבועות שזה זמן ארוך מאוד וזה בטוח מלחיץ ומדאיג אותה. קל יותר לתקשר בבעיה שכזו עם אמא/אחות/חברה מאשר עם החבר כמה שאוהב ומתחשב שיהיה, לא כל אחת מרגישה חופשי לדבר על בעיות אינטימיות עם החבר שלה. עצתי לך שתשמור על פרופיל נמוך כרגע ותקווה שהבעיה תפתר כמה שיותר מהר ואז היא בטח תרגע ממה קורה לגופה והיא תחזור להיות רגועה ונחמדה כמו פעם. בהצלחה....

niva99

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

קח צעד אחד אחורה, תניח לה אל תלחץ עליה. כשהיא תתקרר מעט ממה שעובר עליה [בעיה הורמונלית או אחרת]היא תחזור לעצמה והקשר ביניכם בהתאם.

Revi 22 Tal

New member
אני חושבת שכדאי שחברתך תפנה

לרופא נשים , כי מחזור 3 שבועות זה לא דבר נורמלי וטבעי , מה הפלא שהיא על קוצים? החשוב יותר זה לבדוק את זה , כי זה לא טוב גם מבחינה גופנית בריאותית לאבד כמות כזאת של דם בבת אחת. בהצלחה

Revi 22 Tal

New member
רק עכשיו שמתי לב שהיא כבר פנתה

לייעוץ , אז ממליצה לה (מאוד) לגשת לרופא אחר לייעוץ נוסף!

כמו שהרוב כבר ייעצו לך

תהיה הכי עדין איתה שאפשר, תן לה את המרחב שלה ותנסה עד כמה שאפשר להבין אותה. ואולי כדאי לפנק קצת? אל תתקרב פיזית, כי לפי מה שאמרת זה מפריעה לה כרגע, אבל אפשר להכין לה למשל ערב מפנק עם דברים שהיא אוהבת. או להיכן לה ארוחת ערב מושקעת למשל. דברים קטנים שיראו לה שהיא חשובה ושאתה חושב עליה מבלי שתצטרך לגעת בה

למעלה