זקוק לחוות דעת על "mini ipod" 4G .

Tough guy

New member
זקוק לחוות דעת על "mini ipod" 4G .

שלום לכולם. אני מתעניין במיני אייפוד , אשמח במידה ולמישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר . איך איכות הצלילים ? איך שומעים בבסים רציניים? לכמה שעות האזנה מספיקה הסוללה הנטענת? והאם מתחרים כמו ה IRIVER של 5G טוב יותר? אני מתלבט מאוד בין השניים. וחשוב לא פחות , מהו המחיר המשוער של הMINI בארצות הברית? תודה , אורי .

TheRealDeal

New member
שלום גם לך

יפה שאתה מעוניין במיני אייפוד, אחלה מכשיר, אבל לאחרונה לא קונים אותו בגלל שH10 הוא ה"אופנה החדשה", המיני הוא נגן מצויין, והיתרון הרציני היחיד של הH10 עליו הוא שאתה מקבל נרתיק סיליקון, שאר היתרונות הם רדיו, הקלטות ומסך צבעוני, ואני אף פעם לא הרגשתי שזה חסר לי עם האייפוד שלי.. אבל כמובן שיש מי שצריך את זה. איכות הסאונד מעולה (תלוי באוזניות), אם היא מספקת אודיופילים למיניהם, היא בטוח תספק גם אותך. האייפוד מיני מספיק ל18 שעות האזנה, ובפועל בבדיקות שערכו אחרים קיבלו בין 21 ל26 שעות. הH10 מספק 12 שעות, לא יודע כמה הוא קיבל בבדיקות שערכו אנשים. המחיר הוא 180-200 דולר ל4 ג'יגה, ו230-250 דולר ל6 ג'יגה, תוסיף עוד כ30$ לנרתיק ראוי, וזה המחיר. דבר חשוב - אם אתה קונה בארה"ב, תדע שמכשירי האייריבר שנקנים שם הם נחותים ממה שנקנה בארץ, ואין להם אחריות בינלאומית, לאייפוד יש אחריות בינלאומית אם תשמור את החשבונית, ובמקרה של תקלה תוכל לשלוח לתיקון ב"ידע" בחינם בתקופת האחריות (אלא אם נגרם נזק ע"י המשתמש).

למעלה