זקוק לחוות דעת שלכם.. איך הקעקוע הזה שעיצבתי לידידה שלי?
ד דורין אברהם New member 16/7/09 #2 יפה מאוד בתור אחת שיש לה קעקוע אני אומרת לך שזה קודם יפה אבל בתור קעקוע זה יהיה אפילו עוד יותר יפה אם היא הולכת למישו רציני שיודע לעשות קעקועים טוב ולא אחד מתחיל =]
יפה מאוד בתור אחת שיש לה קעקוע אני אומרת לך שזה קודם יפה אבל בתור קעקוע זה יהיה אפילו עוד יותר יפה אם היא הולכת למישו רציני שיודע לעשות קעקועים טוב ולא אחד מתחיל =]
NLO New member 16/7/09 #3 אני מצטער, לא אהבתי. החיבור נראה לי קצת מוזר בינהם, אולי בגלל שהפונט מעוגל והמגן דוד חד, אולי נקודת החיבור עצמה...
אני מצטער, לא אהבתי. החיבור נראה לי קצת מוזר בינהם, אולי בגלל שהפונט מעוגל והמגן דוד חד, אולי נקודת החיבור עצמה...
כ כרגע אני פה New member 16/7/09 #4 ../images/Emo10.gifדווקא זה אני אהבתי..תחיבור בין הפונט שהוא יותר עגול ואילו המגן דוד בקוים רגילים אבל לוקח תדברים לצומת ליבי אולי נעשה שילוב אחר... יש עוד תגובות?
../images/Emo10.gifדווקא זה אני אהבתי..תחיבור בין הפונט שהוא יותר עגול ואילו המגן דוד בקוים רגילים אבל לוקח תדברים לצומת ליבי אולי נעשה שילוב אחר... יש עוד תגובות?
E efrat191 New member 23/7/09 #6 היי זה הקעקוע שעיצבת לי.. חח עוד לא החלטתי באיזה מיקום לעשות אותו .. תודה על הכל