זקוק לחומר להיסטוריה 5 יחל - ניגש לבד
היי חברים,
אני סיימתי תיכון ב2007.
כרגע אני צריך לשפר את ממוצע הציונים שלי בבגרות בכדי להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב.
אני רוצה לשפר את היסטוריה מ-2 יחידות ל5 יחידות.
הלכתי לבית הספר שלי היום ומסתבר שההרשמה נסגרה כבר, ככה שאני לא יכול להרשם שם.
אבל באינטרנט הרשמה מאוחרת נפתחת ב20 לחודש.
אז זה אומר שאני נחשב אינטרני או אקסטרני?
מתי בכלל הבחינה? הסתכלתי בלוח בחינות הבגרות לקיץ הקרוב ומצאתי רק תאריכים להיסטוריה א' וב' אבל מתי הבגרות למבחן השלמה ל5 יח"ל?
מאיפה אני יכול למצוא סיכומים? אני חייב להתחיל ללמוד (אני לומד לבד) ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקבץ חומר רלוונטי, עדיין לא יצא המיקוד אז אין לי מושג מה ללמוד שאני לא אלמד סתם.
בקיצור אני בבלאגן נוראי... אני חייב עזרה!
הלוואי והיה אפשר לקבל סיכומים מוכנים כאלה כמו שמקבלים במכוני בגרויות הפרטיים משהו מסודר כזה אבל הם התחילו את הקורסים לפני חודש ..
אפשר ליצור איתי קשר גם במייל:
[email protected]
תודה רבה!
היי חברים,
אני סיימתי תיכון ב2007.
כרגע אני צריך לשפר את ממוצע הציונים שלי בבגרות בכדי להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב.
אני רוצה לשפר את היסטוריה מ-2 יחידות ל5 יחידות.
הלכתי לבית הספר שלי היום ומסתבר שההרשמה נסגרה כבר, ככה שאני לא יכול להרשם שם.
אבל באינטרנט הרשמה מאוחרת נפתחת ב20 לחודש.
אז זה אומר שאני נחשב אינטרני או אקסטרני?
מתי בכלל הבחינה? הסתכלתי בלוח בחינות הבגרות לקיץ הקרוב ומצאתי רק תאריכים להיסטוריה א' וב' אבל מתי הבגרות למבחן השלמה ל5 יח"ל?
מאיפה אני יכול למצוא סיכומים? אני חייב להתחיל ללמוד (אני לומד לבד) ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקבץ חומר רלוונטי, עדיין לא יצא המיקוד אז אין לי מושג מה ללמוד שאני לא אלמד סתם.
בקיצור אני בבלאגן נוראי... אני חייב עזרה!
הלוואי והיה אפשר לקבל סיכומים מוכנים כאלה כמו שמקבלים במכוני בגרויות הפרטיים משהו מסודר כזה אבל הם התחילו את הקורסים לפני חודש ..
אפשר ליצור איתי קשר גם במייל:
[email protected]
תודה רבה!