זקוק לחנויות לאביזרי טקס

The Wraith

New member
זקוק לחנויות לאביזרי טקס

טוב, העניין הוא כזה- אני צריך כמה דברים, כמה אביזרי טקס, בגלל שההורים שלי לא מסכימים להזמין מהאימפריום של כנסיית השטן כי זה בחו"ל והם לא רוצים להשתמש בכרטיס אשראי באינטרנט בלה בלה בלה. אז אני צריך חנות שיש בה את האביזרים, כמו כן אני ממש חייב גלימה חדשה (הישנה קצת חרוכה, קצת מתפוררת, קצת כמעט התפוגגה כשנגעתי בה). אז אודה מאוד אם מישהו יודע על חנות בסביבת ראשון לציון או נס-ציונה או תל-אביב. בתודה, טאלוס מאגוס

גלימה עדיף שתעשה בעצמך

מאשר שתקנה במחיר מופרז. חוץ מזה, בהתחלה הייתי בטוחה שאתה צריך חנות לאביזרי סקס...

hsotrt

New member
../images/Emo6.gif גם אני...

גלימה אני ממליץ לעשות מבד גס כי בד דק נקרע בקלות ודוהה מהר יותר... וכלי טקס תוכל למצוא בהוכך ברחבי שנקין, לא תאמין מה שתמצא!! או אם נרחיק לכת אז גם לשוק הפישפשים של יפו אפשר...

mishmish18

New member
גלימה..?

אני הכנתי לחבר שלי גלימה ליומולדת, יותר נכון סבתא שלי הכינה לו אותה.. וזה היה מקטיפה יפיפיה בצבע ירוק בקבוק ונראה נורא מלכותי.. תחפש מיהו שיתפור לך

The Wraith

New member
הממ

אני לא הולך לנסות לתפור עכשיו ואני לא מכיר אף אחד שיודע לתפור.... אני איאלץ לקנות אחת במחיר מופרז מאשר לדקור את עצמי עם מחט. את מכירה איפה אפשר לקנות גלימות שחורות מבורדסות?

אז עדיף שתלך לתופרת או משהו כזה,

ותשלם לה על הגלימה. זה יהיה הרבה יותר זול, וככה גם תוכל לקבוע בדיוק איך אתה רוצה שהגלימה תראה.

morning star

New member
הטלית

לא רק שהיא מזוהה עם העם היהודי, היא גם "הומצאה" על ידיו. כמו שלא תרצה לראות כומר משתמש בטלית בטקסיו, כך גם לא ירצה אף מאמין בדת אחרת להשתמש בסמלי פולחן של דת לא לו. כך שלפאגאן, לשאמאן, לקרישנאי, לבודהיסטי, לנוצרי, למוסלמי, לשטניסט ולשאר אמונות ודתות העולם - אין מה לעשות עם הטלית וגם יהודים לא ירצו כי אלו המגדירים עצמם באופן דתי בשונה מהיהודים ישתמשו בטלית. שלך הנווד

אינקה

New member
מה שעושה הטלית...

אם יש ברצונך להגדיר את עצמך האמצעות הגלימה, הרי שאתה צודק, נווד. אם ברצונך להתעטף בלבוש ה"אוסף" וממקד אותך לצורך פולחני, הנך יכול להשתמש בטלית כמו בכל דבר אחר. ה"הגדרות" והבידול משיטות ודתות אחרות הינן עניין אישי ולא חייבות להפריע לך אם לא תרצה בכך - הרי בסך הכל מדובר בפיסת בד גדולה. כל השאר הוא בראש.

morning star

New member
אני מסכים כי

הכל ב"ראש", אבל האם היית לובש סמל שאינך מזדהה עימו? האם תשים במקום טלית גלימה עם סמל "צלב הקרס"? אני מאמין שאפילו לא תחשוב על כך. בגלל שהכל בראש, הדברים הללו מפריעים - אם זה לא היה בראש, אזי זה לא היה מפריע. ישנו כאן גם (בעיניי לפחות) כבוד לדתות אחרות. אני לא אשתמש בכלי המיועד לפולחן דתי של דת אחרת (במיוחד אם זו כזו שאינה סובלת דתות אחרות) לפולחן של אמונותיי (או לאקטים מאגיים). אני אישית, אם כי גלימה היא דבר חביב למדי, לא משתמש בה. לי מספיקים גם הבגדים הרגילים. כמו שאמרת - הכל בראש (אם כי לרוב יהיו אלה בגדים נקיים...
). שלך הנווד

morning star

New member
נתת לי רעיון...

כיום מוכרים בהרבה מקומות סוג של "פונצ´ו" זול מאוד (חביב, אך לא יעיל כדבר האמיתי) - בערך כ-40 ש"ח. ניתן לקחת, להוסיף סוגר (אם רוצים), לתפור תוספות קטנות, לצייר וכיו"ב, ולייצר גלימה מרשימה למדי... "עשה זאת בעצמך" - רק עם שלבים ראשוניים עשויים בשבילך. שלך הנווד

The Wraith

New member
ובכן

בתור שטניסט זה יהיה ממש דבילי מצידי להשתמש בטלית. נתחיל בכך שטלית לא מכסה את כל הגוף ושהיא לא שחורה ואין לה ברדס, לפי התנ"ך השטני, ספר בליעל, כששטניסט זכר מקיים טקס זה או אחר הוא מחויב ללבוש גלימה שחורה, מעודד ללבוש עם ברדס אבל זה לא הכרח. כתוב גם שאדם שאין לו גלימה יכול "לכפר" על כך ע"י לבוש שחור *לחלוטין* כאלטרנטיבה. נ.ב בזמן הטקס- כל השטניסטים עונדים תליון עם סמל באפומט.

morning star

New member
רק רגע אחד

אתה אמרת כי בשטניזם אין אל, אלא כל אחד הוא אל לעצמו. אם כך, מי מצווה עליו ללבוש גלימה שחורה ולענוד את סמל באפומט? שלך הנווד

The Wraith

New member
...

רואים שבכלל לא טרחת לקרוא את הספר- שהמלצת לי עליו בעידן הדלי! באמת נווד, סמל הבאפומט הוא הכרחי כמו שצלב הוא הכרחי בכנסייה, מסיבות שונות ומייצוגים שונים. הקטע של השחור הוא לייצג את כוחות החשיכה, לכל דבר יש סיבה, אחרת לה-ויי לא היה כותב סתם משהו כמו- "בעת טקס שטני כולם עומדים על הראש ומחקים תרנגולת נכה-בשכל שמתלהבת מאוננות בעת צפייה בפסלים".

אינקה

New member
האם אתה מרגיש שלם יותר כשטניסט?

מעבר לכיף שבעריכת טקסים והיות חבר בכת "סודית"... האם הערכים השטניים משפרים את ההרמוניה האישית שלך? האם אתה חי טוב יותר עם עצמך? עם סביבתך? האם זה משפר את הבנתך את היקום והכוחות הפועלים בו/בך? אנא ספר!

The Wraith

New member
ובכן

אני מבין שלא קראת את המאמר שלי. השטניזם הוכרז כדת רשמית בארה"ב כבר לפני הרבה זמן אז אודה לך אם לא תקרא לזה "כת" ואם תחשוב שנייה- איך זה יכול להיות "סודי" אם אין לי בעיה לספר את זה לאנשים? כתבתי מאמר שלם על זה, נמאס לי לענות על אותה שאלה שוב ושוב. אז כן- טוב לי ככה, אני מרוצה ואני אמשיך להיות מרוצה. זה מה שטוב לי.

למעלה