זקוק לטיפים עבור טיול קרוואן עם חברים

סיקסטיז

New member
זקוק לטיפים עבור טיול קרוואן עם חברים

שלום לכולם ! אני מתכנן ליסוע עם חברים לשבועיים באירופה בסביבות ספטמבר - אוקטובר (עוד לא הוחלט)- בעיקר הולנד אך גם לגרמניה ואולי בלגיה. המטרה העיקרית היא לראות נופים - יערות, פארקים וטבע בכללי. האם מישהו יוכל לתת טיפים ממוקדים - אילו אתרי טבע מומלצים, האם יש אתר באינטרנט הסוקר אתרים כאלו, ושאלה חשובה - האם נוכל לעצור בצד/ באמצע הטבע ולחנות ללילה או שחייבים לחנות בחניון מסודר עם תשלום. האם ישנם חניוני חינם שכאלו ? תודה רבה מראש לכל המגיבים, ליאור.

קצרה היריעה מלפרט...

בהמשך ליעדים שציינת אני הייתי בוחרת את יעד היציאה שלי או פרנקפורט או דסלדורף ושוכרת את הקרוואן בגרמניה שהיא המדינה הזולה ביותר באופן יחסי באירופה. אתם בהחלט יכולים בשבועיים לטייל בכל המקומות שציינת. אני ממליצה לך להכנס לאתרים של חברות ההשכרה וגם לאתרים אחרים כמו "למטייל" שיש בו סיפורים של אנשים שטיילו באזור ומשם תוכלו לשאוב הרבה המלצות. לגבי השינה - אתם יכולים לישון בחניון מוסדר או ב"אזורי מנוחה" (Rest Area) שנמצאים לאורך הכבישים המהירים ולחלוק איתם עם נהגי המשאיות. אסור בשום פנים ואופן לחנות בלילה ב"אמצע הטבע" או סתם בצד הדרך, כי ישנה סבירות לא נמוכה שתגיע משטרה ותבקש ממכם לעזוב (במקרה הטוב) ואולי אף תקנוס אתכם (במקרה הרע).

סיקסטיז

New member
תודה רבה על התשובה

האם תוכלי למקד אותנו סביב 2-3 אתרים מרכזיים שקטים עם נופים "ירוקים" בהולנד ו/או גרמניה ?

את הולנד לא מכירה

בגרמניה אחד המרכזים שכולל גם טבע וגם אטרקציות אחרות כמו פארקי שעשועים הוא כמובן אזור היער השחור.

למעלה