זקוק לטלפון של החברה בשביל להתלונן

זקוק לטלפון של החברה בשביל להתלונן

קניתי היום לראשונה 2 חבילות בקיוסק(עד היום קיבלתי 2 חבילות מקופונים וראש 1 השבוע ובקרוב קניה מאנשים) ובאחת החבילות יצא לי מדבקה שכתוב עליה שזכיתי במעטפה מתנה. חזרתי לקיוסק והראתי למוכר את המדבקה והוא לא הסכים לתת לי מעטפה כי לטענתו הוא לא שמע שיש פרס כזה וגם אם יש כזה אז הוא בכל זאת לא מוכן לתת לי מעטפה מתנה. הראתי לו מה שכתוב מאחורי המדבקה וזה עדיין לא שכנע אותו לתת לי חבילה מתנה... בנוסף, קראתי עכשיו באתר האלבום שאכן הקיוסק שקניתי ממנו צריך לתת לי חבילה מתנה אם יצא לי מדבקת הזכיה. אני רוצה לדווח על הקיוסק הזה שלא נותן פרסים ואני לא רוצה לשלוח מכתב, אני רוצה לדבר טלפונית עם נציג מהחברה שיעשה משהו בנידון.

E442

New member
צודק ! מה זו החוצפה הזו ?!

איזה מוכר חוצפן , הוא לא עומד בתהאי המבצע , אז שלא ימכור את הסופרגול כלל וכלל ! חוצפן ...

s u p e r g o l

New member
מימוש זכייה בקיוסק

אכן, כמו שרשום באלבום, את מדבקות הזכייה ניתן לממש אך ורק במקום בו נרכשה המעטפה. לכן רצוי לפתוח את המעטפה כבר בזמן שאתה בחנות. האם אתה בטוח שהקיוסק אליו הגעת למימוש הפרס הוא באמת הקיוסק בו קנית את המעטפה?

מנקיינד

New member
תלונה

ברחוסב סוקולוב למעלה לקראת סופו במרכז הרצליה יש קיוסק והמוכר שמה דורש 5 שקל על מעטפה . אני יכול לברר לכם את המספר של הבית הזה ותטלפון שלו כי זאתי שערורייה . אולי הוא לא מעודכן כי הוא אמר שלא אמרו כמה זה עולה . אז תעדכנו תבנאדם הזה שמעטפה של מונדיאל עולה 3.5 שקל .

למעלה