זקוק לייעוץ בנושא תאונה שעברתי

s h o n s i

New member
זקוק לייעוץ בנושא תאונה שעברתי

שלום לכולם בסופ"ש עברתי תאונה, כאשר עמדתי ראשון בצומת באור אדום והרמזור החליף לירוק. אטובוס דן החליט להאיץ ופשוט דרס אותי (עוד לא התחלתי כלל לסוע). הדבר התרחש קרוב לאיכילוב ולכן פיניתי עצמי למיון לאחר שלקחתי את פירטי הנהג והאוטובוס. (אין צורך לציין שכאשר הייתי מוטל על הרצפה הוא לא טרח לצאת ולראות מה איתי ולעזור לי. בכל זאת יש לי אישור מהמיון ומהמשטרה הוצאתי אתמול. כעת עלי לדעת מה הכי טוב עבורי לעשות. האם עלי לפנות לביטוח או לפנות לעו"ד? האם עלי לנסות לפנות ל"דן". אפשר לומר שיצאתי דיי בזול ויש לי "רק" כאבי גב מהמכה והואפנוע בבדיקה.. אני נוטה להאמין כי זה יחל גם להיגמר הרבה יותר רע אם הייתי עומד בזוית ולא אנכי לאוטובוס. אשמח להמלצות איזה צעדים חכמים עלי לעשות בתודה מראש

רק לעו"ד

רק תרוויח מזה - יטפל בך אדם שזה המקצוע שלו והמומחיות שלו לך זה לא יעלה שקל (אלא אם תוגש תביעה לביהמ"ש וגם אז לא מדובר ביותר ממאות בודדות בשביל אגרה) הפיצוי שתקבל באמצעות עו"ד גבוה הרבה יותר ממה שתקבל אם תפנה בעצמך אגב, אין צורך לפנות לדן, אלא רצוי לפנות ישירות למבטחת שלה - הכשרת הישוב.

s h o n s i

New member
אני מודה לך מאוד, האם ידוע לך

מלבד האגרה, מה נהוג לעו"ד לדרוש עבור טיפול בתיק שכזה (אני מניח שאחוזים מהפיצוי אך האם ידוע לך סביב איזה אחוז מדובר)? תודה שוב

כלום

בתאונות דרכים שכה"ט קבוע בחוק ולכן הוא מובטח. התעריפים הם- 8% לפני הגשת תביעה, 11% אחרי הגשת תביעה ולפני פס"ד, 13% אחרי פס"ד. לכל הסכומים מתווסף מע"מ. שכה"ט ייגזר מהפיצוי שתקבל. אתה תקבל מעוה"ד המחאה לאחר גזירת השכ"ט. פנה לייעוץ - שם תקבל את כל המידע בצורה מפורטת.

יצאת "בזול"?!

הי לך, לא כל כך מסכימה עם ההגדרה. התאונה מאוד טרייה, ואתה, עדיין לא יכול לדעת מהן ההשלכות. פגיעות קלות יכולות להתברר כמסובכות, ולכן חשוב לטפל באופן רפואי ומקצועי בפגיעות, במקביל אם לא לפני פנייה לעו"ד בברכה,

s h o n s i

New member
אכן ניגשתי מייד למיון ושם...

וקיבלתי כמה משככי כאבים, ואת לחלוטין צודקת, אינני שולל אפשרות שמשהו ימשיך ויופיע לי עם הזמן. כוונתי היית פשוט שהוא יכל בהמשך ל"איתשומת לבו" לקיומי מולו כדבריו. גם לא לשים לב לרגלית הבלם של האוטובוס. המכה השיטחית היא המינימום שאפשר לצפות מהאוטובוס. היות ואת עו"ד במקצועך, אשמח גם להמלצותיך כיצד לפעול. בכוונתי לפנות הן לחברת הביטוח של 'דן' עבור נושא נזקי הרכב. ולפנות במקביל לעו"ד עבור נזקי גוף. שוב תודה

מעבר ליעוץ הראשוני

שלום רב, אני חושבת שכעת עליך להחליט איזה עו"ד ברצונך לשכור על מנת שיטפל לך בתיק. בברכה,

למעלה