זקוק לייעוץ בפתיחת עסק ..בתודה מראש

רז2626

New member
זקוק לייעוץ בפתיחת עסק ..בתודה מראש

היי לכולם אני עובד כיום כשליח על קטנוע.איתי יש עוד כמה חברים עם קטנועים ואני מעוניין להקים חברת שליחויות קטנה.יש לי את הניסיון ואת הידע בנושא זה. השאלה היא מה השלבים הראשונים לפתיחת חברה? כלומר אל מי עליי ללכת? מס הכנסה? רואה חשבון? לאלו הגורמים אני צריך ללכת בכדי לפתוח עסק? והאם אני צריך לשלם כסף על זה? כמו כן מתי עליי להגיש את הדוחות באיזה תאריכים ולאלה גורמים? אודה לך אם תואילו להסביר לי את כל השלבים הראשוניים הללו כדי לפתוח עסק. אם יש ספר או חוברת שמסבירה את כל התהליכים האלו אודה לכם מאוד אם תפנו אותי אליה בתודה רז

sgssgs

New member
../images/Emo91.gif

א.לך למע"מ ופתח שם תיק ב.מס הכנסה נותן לך הזדמנות לפתוח תיק לאחר 3 חודשי פעילות - כך שעדיף לא לפתוח לפני שרואים לאן הולך העסק... ג.קח ממע"מ וממס הכנסה מדריך לפתיחת עסק חדש (או באתר אינטרנט שלהם) ד. חלק פליירים והתחל לעבוד.... רואי חשבון ועו"ד לא יביאו לך פרנסה ... וזכור דרוש 1% של רעיון טוב ו99% של זיעה !!!

פתיחת עסק

לשם כך נבנה אתר הרשות. הכנס ליזמות וניהול עסק וקרא על הדרישות הפרוצדורליות לפתיחת עסק, כיצד בונים תוכנית עסקית ועוד. הכנס גם לאינדקס המורחב ובדוק את רשימת האתרים המיועדים ליזם ובהם: אתר מס הכנסה, רישוי עסקים, מע"מ ועוד. בדוק גם את תוכניות הסיוע של המדינה ואל תשכח להעזר בייעוץ מקצועי של המט"י הקרוב. בהצלחה !

למעלה