זקוק לכם כל כך הרבה עזרה....

זקוק לכם כל כך הרבה עזרה....

בבקשה מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול למצוא תוכנה שתהפוך לי מ-MP3 ל-MIDI??? זה מאוד חשוב לי ואני אשמח מאוד לתשובה תודה רבה לכל מי שיענה לי ברי

לא ניתן לעשות את זה!

קובץ MP3 כולל דיבור/שירה מלבד מוסיקה, קבצי MIDI יכולים להכיל רק מוסיקה. גם המידע שמכילים 2 קבצים אלו שונה. MP3 הוא כמו קלטת, יש בו הקלטה של המוסיקה והשירה. קובץ MIDI הוא כמו אוסף תווים - הוא מתאר לכרטיס קול איזה תווים להשמיע וכך נוצרת המנגינה הנשמעת, מכיוון שאין תווים שנשמעים כמו דיבור למשל, אז אי-אפשר להעביר את המידע מ-MP3 ל-MIDI. במקרה שרוצים להעביר מ-MP3 רק את המנגינה, בלי שירה אז יש אפשרות תיאורטית כזו, אבל אני לא שמעתי על תוכנה כזו וחוץ מזה, בשביל מה זה טוב?

טוב אני אגיד לך למה אני צריך....

אני בונה אתר ורציתי לתת לו מוזיקת רקע הבעיה היא שיש לי קטע מדהים בלי שירה כלומר רעש של טבע (ים דולפינים ואיזה כלי נגינה או שניים) עכשיו קטע של 2 דקות שוקל לי 1.98 מגה לא מדבר איתך על קטע של 10 דקות ששוקל 8 מגה ואם אני אשים דבר כזה ברשת זה יעלה אחרי 45 שנה ולכן הבנתי שיש דבר שניקרא מידי וזה מכווץ באופן משמעותי את המשקל כך שיוכל לשמש מוזיקת רקע לאתר. על התוכנות שהורדתי הופכות לי לפסנתר או משהו כזה כינור והשד יודע מה אני רוצה את אותה המנגינה רק שתקטן באופן משמעותי ושמשקלה יהי קטן על מנת שתעלה לאתר כמו שצריך אודה מראש על התשובה ברי שבת שלום ותודה רבה

צר לי לבאס אותך...

אני חוזר שוב: אני לא מכיר שום תוכנה שיכולה להעביר מ-MP3 ל-MIDI, זה פשוט מסובך מדי, תלוי בהרבה גורמים (למשל איזה יכולות יש לכרטיס קול של המשתמש, דבר שיכול לגרום לקובץ MIDI להישמע שונה על שני מחשבים שונים), וגם אין לזה הרבה תכלית. כמו שהזכרתי קודם, אלו 2 פורמטים לשימושים שונים. קובץ MIDI אכן מתאים יותר להוות רקע מוסיקלי לאתר כי הוא קטן יחסית. עצה שלי - חפש באינטרנט קובץ MIDI שימצא חן בעינייך (יש אלפים) וזנח את רעיון ההמרה מ-MP3 ביי. גיליוטין.

ilan d

New member
יש לי 100 קבצי מידי שונים מוכנים...

ברשותי כ 100 קבצי מידי שונים שאני משתמש בהם להוספת מצגות שונות. כל קובץ הוא בערך כ 5 עד 10 KB בלבד מאוד קל. אני אשלח ברצון לכל מי שצריך. ביי ביי אילן

Zia

New member
מוזיקת רקע בטכנולוגית פלאש

שלום ניתן את הקובץ אם פי שלוש שלך להפוך לקובץ SWF שבו תוכל להמיר למשל קובץ של 2 מגה ביטים למגה אחד ואפילו פחות כמובך שזה גם יוריד את איכות השמע רוצה לדעת איך לעשות זאת? אני אשמח לעזור לך [email protected] להתראות!!!

למעלה