זקוק למזון יבש, בגדים, ספרי לימוד

ixmix

New member
זקוק למזון יבש, בגדים, ספרי לימוד

משפחה במצב איום, בחור בן 16 שלומד בבי"ס ושמשחק קטרגל ברוב שעות היום (טוב, כשזה קטרגל או סמים, זו אופציה טובה)... בגדים לבחור די גדול פיזית (גבוה ממני, נגיד שהוא 1.80 או טיפהל'ה פחות). נתתי לו את חולצות הכדורגל מהארון שלי - ו...זהו. נגמר לי הארון
. חולצות כדורגל וטרינינגים יתקבלו בברכה. צריך בנוסף נעליים מידה 44 - נעלי ספורט במצב סביר, נעלי קטרגל במצב טוב, או סביר - שעוד יש עליהן די "בשר" בסוליה לשחק. כמו כן - מזון יבש למשפחה (משפחה בת 4 נפשות אם איני טועה, אברר מדויק יותר אם יהיה אקטואלי). אני יכול להעביר דו"ח סוציאלי אם יש ארגון שמישהו מכיר ויעזור. כמו כן ספרי לימוד - מילון אנגלי-אנגלי-עברי, מילונית, מחשבון מדעי, ספרי מתמטיקה של אספיס/גורן, אטלס, מילון. אם יש למישהו ספרים נוספים - העבירו רשימה ואבדוק מה צריך.

אני מניחה שהבחור מאיזור י-ם

מאחר ובכרטיס שלך כתוב איזור י-ם, או שאני טועה. בכל מקרה, אם אכן אתם מאיזור ירושלים, תשלח בבקשה מסר לפנינה המקורית מנהלת הפורום, ונראה כיצד ניתן לסייע.

הי איקסמיקס אני אעשה סדר

השבוע בארון של שמקה ובטוח יהיה לי עבורו בגדים ונעלים. בודקת אם יש לי מחשבון מדעי עבורו ואבדוק מה מצב הספרים, איזה כיף תרוץ לעשות סדר. בכל אופן אתה מוזמן ליצור איתי קשר יש לך אייך, ועוד אגב יש לי שולחן כתיבה שעומד בחצר והוא במצב מצויין רוצה לבוא לקחת אותו? פנינה

יש לי כמה חולצות טריקו לבנות

במידה XXL או קצת פחות, אז זה יכול לעזור, כמו גם שימורים, קורנפלקס ועוד כמה דברים אולי גם מילון אני מירושלים, אשמח אם תיצרו איתי קשר במסרים

נמושקה

New member
יש אצלי כמה ספרי מתמטיקה

אעביר אותם ביום שישי לפנינה. אם יש לך רשימה יותר ספציפית זה יעזור.

למעלה