זקוק למידע על הכניסה לבורמה

amitpizza

New member
זקוק למידע על הכניסה לבורמה

זקוק למידע על הכניסה לבורמה איך מאיפה ולכמה זמן האם יש כניסה יבשתית?

aviron

New member
../images/Emo160.gif בלבד

הכניסה למינמאר (בורמה) אך ורק באמצעות נחיתה בנמל התעופה של הבירה יאנגון. (רנגון). צריך ויזה. דרך מעברים יבשתיים אפשר לעבור אך ורק לעיירת הגבול וליום אחד בלבד. בכל מקרה - מעברי הגבול היבשתיים בין תאילנד למינמאר עדיין סגורים.

תותי-בת

New member
אבירון!!!!!!!!!!!!!! קראתי בעיתון שהם פתחו את המעברים! יכול להיות שהעיתון מטעה את קוראיו?! אם כן אז הם ממש דפוקים, בכל אופן אני אנסה לחפש את הכתבה ולהעלות אותה כאן... יום מתוק ../images/Emo25.gif ליאת.

תותי-בת

New member
הכתבה מתחילת השבוע... איפה המעבר גבול הזה נמצא בדיוק אין לי מושג... אולי אבירון יוכל לספר לנו ../images/Emo8.gif שיהיה יום מתוק, ליאת.

babu40

New member
חזרתי לפני שבועיים בטיסה מינגון

ועד כמה שאני יודע אין אישור להיכנס יבשתי . כדי להגיע מלאוס הייתי צריך לעבור דרך בנגקוק. כרטיס בנגקוק-ינגון-בנגקוק עלה לי 160 דולר. בהצלחה

babu40

New member
בינגון בשדה תעופה

חייב להחליף 200 דולר ל-fec , אבל תמורת 5 דולר לאדם הפקידה במעבר גבול החליפה לנו רק 70 דולר ביחד (היינו שלישייה) - שווה לנסות

aviron

New member
../images/Emo112.gif חוזר שנית, רות עבור !

עוד פעם דרך מעבר הגבול היבשתי ניתןלהכנסאך ורק לעיירה הבורמזית שבגבול למספר שעות בלבד י אפשר אי אפשר לטייל בבורמה אלא אם נכנסים בטיסה דרך נמל התעופה של הבירה יאנגון מסאי שבה נמצא מעבר הגבול נימאת בנקודה הצפונית שם של תאילנד שעהנסיעה מציאנגראי יש בעייה עם המדפסת הוירטואלית דשמציאנג מאי דש מציאנג מאי שבת שלום

תותי-בת

New member
שבת שלום מיהוד ותודה שמעבר הגבול היבשתי פתוח, רק לכמה שעות אבל פתוח.... שמור על עצמך בכבישים, שבת שלום, ליאת.

למעלה