זקוק למידע על APLA

liorz01

New member
זקוק למידע על APLA

ערב טוב לכולם. לצערי אני נזקק לשירות מחברי הפורום. אחי בן ה-12 מאושפז כבר 10 ימים בבי"ח מאחר ובאחד הבקרים הוא התעורר עם כאבים ונפיחות בירך ימין. לאחר מס' שעות לקחנו אותו למיון שם הוחלט לאשפזו. בקיצור, לאחר מס' ימים נמסר לנו שהנפיחות נובעת מקרישי דם שחסמו כלי דם ברגל. בנוסף, בבדיקת CT נתגלו גם קרישי דם בריאה שגרמו לנזק מסויים. לקח לרופאים 10 ימים לקרוא לבעייה בשמה, והיום "זכינו" באבחנה. יש לו APLA. אנחנו בהיסטריה. אני מבקש כל פיסת מידע, מאמר, כתבה שניתן לגבי המחלה הזאת. חיפשתי בקישורים למעלה אך לא מצאתי התייחסות לבעייה הספיציפית הזאת. תודה מראש לכל מי שיעזור במציאת המידע. ליאור.

קאריני21

New member
מישהו אמר APLA? ../images/Emo99.gif

אין מה לדאוג בקשר למחלה באמת. קודם כל זו לא מחלה. זו תסמונת. הכי חשוב זה שיש אבחנה ולא מטרטרים אתכם בין בתי חולים. ושנית, יש טיפול. יש מדללי דם. בקישור הבא יש הרבה לינקים להסברים על ה APLA... צריך לדאוג שהילד לא יעשן בעתיד ... ובקשר לטיסות ארוכות יש לדאוג לקבל מדללי דם. וכמובן, בדיקות דם שקשורות ל APLA. טסיות דם, קרישיות וכד'. אה כן, חשוב שרמות הכולסטרול בדם יהיו נמוכות ולא תהיה השמנת יתר. בהצלחה קארין

הנה עוד מאמר בשפת הקודש

הנה מאמר נוסף על תסמונת האפלא אכן קאריני צודקת: להתחבר עם האפלא זה רעיון טוב. אפשר יופי להסתדר וטוב להכיר.

קאריני21

New member
../images/Emo39.gif תודה אירית

הכי חשוב לקבל את מי שאנחנו יחד עם היתרונות והחסרונות. להפוך את החיסרון ליתרון
אבל אני זו אני וככה אני מתמודדת עם זה. לא נוטה לחשוב על זה אבל מודעת לתסמונת שלי.

שבע77

New member
צעקה וזעקה:

מ-י-ש-ה-ו א-מ-ר א-פ-ל-א?????????????????????????? אתם רוצים לדבר על זה???????????????? שלכם שבע

קאריני21

New member
שששש ../images/Emo9.gif

שאפלא חס וחלילה לא תשמע ....
היא עוד עלולה להתעורר .... הבת אלף

למעלה