זקוק למסעדה כשרה איכותית באיזור ת"א

baraskus

New member
זקוק למסעדה כשרה איכותית באיזור ת"א

שמעתי על: אלהמברה ולילית יש עוד?

meravbr

New member
איילה בר ברמת החייל

אבל היא יותר בית קפה. הרבה חובשי כיפה יושבים שם. וגם - פסטה מיה ברמת החייל - חלבית סגורה בשבת (לא יודעת אם מטעמי כשרות).

25אירית

New member
לדעתי לילית בכמה רמות מעל אלהמברה

הייתי באלהמברה במסגרת שעשוע אורחים מחו"ל של העבודה. נאלצנו ללכת לשם כי אחד המשתתפים הוא דתי. לא אהבתי את המסעדה- וזה בלשון המעטה. לא האוירה, לא האוכל ובעיקר לא הקינוחים מצאו חן בעיני, הכל היה בינוני ומטה... למען ההגינות אני חייבת לציין ששאר המשתתפים די נהנו, אז או שאני נודניקית במיוחד או שלא היה להם נעים להודות בפני על האכזבה (אני זו שארגנה את הערב ואת התפריט). לילית לעומת זאת ממש מקסימה. המקום מעוצב יפה, האוירה נעימה, האוכל טוב ומעבר לכל הם עושים שם פעילות חברתית חשובה לטובת נוער בסיכון גבוה- לדעתי, מומלץ.

baraskus

New member
תודה לכולם!

כן שמעתי המלצות על לילית והדעות לגבי אלהמברה בהחלט חלוקות (לפחות לפי דעות הגולשים) אני חייב לציין שמאז שהתחלתי לחפש אני די מופתע אין כמעט מסעדות כשרות איכותיות בת"א (בטח יחסית לכמות הלא כשרות) בירושלים, אגב, יש יותר, אבל זה מובן.

גוז

New member
לילית כשרה עם תעודה? ../images/Emo118.gif

יש לי אורח דתי בשבוע הבא - ורציתי לקחת אותו למקום "שווה" בעיר החטאים...

liti

New member
כשר עם תעודות!

וזאת מבירור עם המסעדה עצמה. שיהיה בתיאבון- אנו ממתינים בקוצר רוח לביקורת הבאה!

לכו לברונו המסעדה הטובה ביותר בת"א

נכון להיום. ניתן להזמין מנות ראשונות בלבד בדיל. ראיתי שם מסורתיים רבים. יש מסעדה סינית כשרה ויפה מול מלון דן.

מצטרפת להמלצות:

הרבה כסף, אוירה יוקרתית ואוכל מושקע: ברונו. אוירה מיוחדת ונעימה, בלי לפתוח את החסכון לאוניברסיטה של הילדים: לילית (מסעדה חלבית). בונוס: הרווחים הולכים לסיוע לנוער במצוקה. שמרני: הסינית הכשרה מול מלון דן.

שח_מט

New member
אוטנטיות (לא מעוצבות)

באור יהודה: סמרקנד - אוכל בוכרי מעולה בפרדס כץ (גבול בני ברק-רמת גן): עצמון - טריפוליטאי

למעלה