זקוק לנגן בתקציב של 600 לספורט

BanjoKazooie

New member
זקוק לנגן בתקציב של 600 לספורט

זקוק לנגן בנפח של לפחות 256 מגהבייט מבוסס זיכרון פנימי תקציב גג 600 ש"ח מהם ההמלצות? הנגן ישמש לפעיליות ספורט. מהן ההמלצות?

נדב8

New member
נגן של קריאטיב

הנגן הזה פותח ותוכנן עבור ספורט באופן.מעבר להיותו נגן מבוסס זכרון פלאש שעמיד בטלטלות, הוא גם עמיד ברטיבות ומתזי מים.כמו כן, מקבלים אוזניות מאוד נוחות לשימוש בפעילות גופנית, רצועה לזרוע, חבל תלייה לצוואר.הנגן מכיל תכונות כמו סטופר וטיימר.אי אפשר להתעלם מהעובדה שהנגן הוא מבית קריאטיב שנחשבת לאחת החברות המובילות בתחום. מלבד לכל אלה קיימת אפשרות להרחבת זכרון הנגן עד ל512....

נדב8

New member
נגן של קריאטיב

הנגן הזה פותח ותוכנן עבור ספורט באופן.מעבר להיותו נגן מבוסס זכרון פלאש שעמיד בטלטלות, הוא גם עמיד ברטיבות ומתזי מים.כמו כן, מקבלים אוזניות מאוד נוחות לשימוש בפעילות גופנית, רצועה לזרוע, חבל תלייה לצוואר.הנגן מכיל תכונות כמו סטופר וטיימר.אי אפשר להתעלם מהעובדה שהנגן הוא מבית קריאטיב שנחשבת לאחת החברות המובילות בתחום. מלבד לכל אלה קיימת אפשרות להרחבת זכרון הנגן עד ל512....

thegame1

New member
לא שווה

הוא לא שווה את המחיר, בשביל 256 לשלם 550 שח...קצת יקר לא? כל נגני הפלש מתאימים לספורט, מי צריך סטופר בנגן...

gt-master

New member
כן שווה

מתי תבינו שהמחיר הוא לא תמיד רק עבור הזכרון אלה גם עבור מכשיר איכותי. הנגן הזה מכיל אופציית הרחבה שזה יתרון לא קטן. לדעתי הוא לא יקר כיום . יש לו מסך גדול יחסית לסדרת ה MUVO וכמו שאמר נדב הוא חסין למיים(מתזים, זעה). כעיקרון באמת כל נגן פלש אחר גם יתאים לספורט אבל שוב אני אומר שלקנות בזול יוצא יותר יקר בסוף. האופציה השנייה לדעתי זה סאנדיסק שעולה כ 450 ל 512 מגה.(אני הייתי מוסיף מאה ולוקח את הקיראטיב C100 )

thegame1

New member
חסין מים...

מה זה אומר בדיוק?? אתה רוצה להגיד שאם יפלו על נגן אחר כמה טיפות מים הוא יפסיק לעבוד? ולהרחיב מ256(=550 שח) ל512(=לקנות בנוסף ב200 כרטיס הרחבה) לא שווה! אפשר לקנות איריבר מצוין עם 512 בקצת יותר מ600.

נדב8

New member
אתה לא עושה את

ההבדלה בין כמה טיפות מים לשפריץ מים על המכשיר. טיפות מים אכן לא יזיקו למכשיר מוסיקה, אבל ללכת איתו בגשם לא יעזור לו... לעומת זאת נגן הקריאטיב, שעשוי רובו לחצני גומי, בעל אטימות למים, ישרוד את מבחן ההתזה, הלחות והזעה לאורך זמן. כמובן שטיפות מים בתדירות גבוהה לנגן ג'נרי יהרסו אותו וכל נגן שלא אטום, אפילו אם הוא אייריבר, או נגן אחר של קריאטיב.

c a m e r o n

New member
תפסיקו עם ההמלצה הטיפשית הזאת נגד

נגנים ג'נריים יש לי נגן ג'נרי של 512 מגה שקניתי לפני כמעט שנה וגם לאחי יש אחד זהה. הם פועלים מצויין, הם עמידים מאוד ואפילו יש להם אחריות מעולה למקרה שמשהו לא בסדר. לנגן של אחי לא היו בעיות בכלל. לשלי הייתה בעייה קטנה, וגם היא הייתה אחרי חצי שנה של שימוש אינטנסיבי שכלל יחס מאוד לא עדין לנגן. החליפו לי אותו בתחנת השירות בלי שום שאלות לפני 4 חודשים ומאז לא היו לי איתו בעיות בכלל. ואלו נגנים שעוברים שימוש אינטנסיבי מאוד - אני ואחי רצים איתם, משחקים איתם סקווש, לוקחים אותם למחנאות ואפילו מידי פעם מתיישבים עליהם או מפילים אותם. בקושי אפשר להבחין אפילו בשריטה אחת עליהם. הרבה נגנים יקרים יותר לא היו עומדים בזה. אם הייתה לי עכשיו בחירה בין נגן של 256 מגה של חברה מוכרת או נגן עם ג'יגה של חברה ג'נרית, הבחירה שלי הייתה הנגן של הג'יגה, ללא ספק.

gt-master

New member
זכותך

אבל אני לא מסוגל לשמוע מוסיקה עם סאונד של צינור פלסטיק(ככה זה נשמע לי) תספר על משך הזמן שהנגן פועל על סוללה (יותר מ4 שעות רצוף?) זה שיש אחריות והחליפו לך זה לא אומר ששוה לקנות,זה מוכיח שהם באמת לא מחזיקים מעמד . מה שמצחיק זה שכל מי שבא להגן על הנגנים האלה בעצם מספר שהתקלקל לו והחליפו לו ושהתקלקל לו רק אחרי חצי שנה ולא חודש. בקיצר ,למי שיש שכל ישקיע סכום ויקנה נגן מבית טוב. למי שאין, שיקנה זבל סיני ואחרי חצי שנה יקבל שכל ואז יבין שבשביל מוצר איכותי צריך לשלם (ואז הוא כבר שילם פעמיים).

c a m e r o n

New member
לספר? בסדר...

זמן סוללה - עם סוללה טעונה, בסביבות ה8 שעות נגינה. איכות המוזיקה דרך הנגן נשמעת מצויין כאשר מחברים אליו זוג אוזניות איכותיות. אל תשכח שזה גם תלוי באיכות הקידוד של קובץ הMP3. אגב, מתוך שני נגנים שיש אצלי בבית - אחד פועל בלי אף תקלה כבר משהו כמו 11 חודשים ולאחר הייתה תקלה שעדיין איפשרה שמיעה תקינה דרכו, אבל מרגע שהוחלף לא הייתה איתו בעייה עד עכשיו. ולמקרה ששכחת, כל הנגנים מיוצרים בסין בכל מקרה.

יאיר B

New member
אנשים באים ומבקשים המלצה - הם

מקבלים המלצה לפי מה שחברי הפורום יודעים (ופעמים רבות זה מניסיון). כל שבוע יש לפחות תלונה אחת על נגן ג'נרי (לי כבר נמאס להתעסק על אלו). אנחנו לא מכריחים אף אחד לקנות את ההמלצה שלנו. הם יכולים לקנות ג'נרי. מה שאני לא מבין זה למה הם מבקשים המלצה אם הם בכל מקרה הולכים לקנות ג'נרי. הניסיון שלי מראה שהנגנים הללו לא עמידים ולכן אני נמנע מלהמליץ עליהם, אם יש אפשרות לקנות משהו טוב יותר (אני מאמין שעדיף איכות עם 256mb מאשר זבל עם 1gb. במבחן התוצאה לטווח ארוך (וגם באיכות) זה מצדיק את עצמו).

c a m e r o n

New member
תיכנס לפורום אייפוד

ותראה כמות מפחידה של תלונות על תקלות באייפוד. זה אומר שזה לא נגן איכותי או נגן זול? בגלל זה אתה לא נותן לאנשים המלצה לאפל? ראיתי כאן המלצות לנאנו וזה נגן הרבה יותר שביר מכל נגן אחר שידוע לי עליו.

powerup

New member
זה נראה לך? מיועד לספורט

מגיע עם רצועה לזרוע, מד צעדים וכו'. כמובן רדיו FM וואפשרות הקלטה. 0502555500

נדב8

New member
אני...

אני לא מכיר את הנגן הזה...תוכל בבקשה להביא קישור מהאתר בו השגת את התמונה?

למעלה