| זקוק לנתונים אודות חוף נתיב העשרה

חץ הכסף

New member
| זקוק לנתונים אודות חוף נתיב העשרה

מתכוון לדוג מחוף מושב נתיב העשרה בקרוב, האם למי מכם יש נתונים אודות חוף זה, הציוד הנדרש והמתאים לדיג מחוף זה, פתיונות, שעות הדיג, סוגי המפלצות הימיות השוכנות שם וכדומה.
ובתודה מראש עבור הפרטים.

paluta

New member
הכי חשוב קח כפל"ד

כי נפלו שם לא אחת מספר פצמ"רים ולגבי החוף אני לא מכיר ולא יכול לעזור בנדון בזהירות ובהצלחה

חץ הכסף

New member
נו, יש עוד מי שמכיר את המלה כפל"ד

תגיד כפלס"ט כדי שהצעירים יותר יבינו ותסביר להם מה זה כפל"ד כי הם בטח שוברים עכשיו את הראש מה זה. תגיד, הפצמ"רים?!, איפה הם נופלים, על החול או במים? כי אם על החול אז צריך כפל"ד ואת חפירה לשוחות, אם במים אז אפשר להשאיר את ציוד הדיג בבית ולקחת רק בגד-ים ושק גדול כדי לאסוף את הדגים ההמומים מהמים.

paluta

New member
לרון - פרושים

כפל"ד = כובע פלדה כפלס"ט = כובע פלסטי עמיד לכדורים בינתיים בשבילך זה : כפל"ד = כייף פה ללא דייגים כפלס"ט = כייף פה ללא סירה טורדנית

rondadon

New member
חחח...או.קי...

אני יותר אוהב את השניים האחרונים.... אבל, עוד שנה וחצי נכיר טוב טוב גם את הראשונים...

seafox

New member
עוד שנה וחצי?

מה קרה? לי בינתיים זה עוד חצי שנה

לייזר

New member
יוני מה נישמע? האם אתה.....

האם אתה הולך למקומות שאמרתי לך? ואם כן בחוף הדייגים מאחורי ההרולדס באוהל הראשון של ההומלסים יש איש תימני קוראים לו שלום . מסור לו ד"ש ממני . יכול להיות שהוא לא יזכור .אבל לא חשוב במצב טוב הוא זוכר דברים רק שבוע . תגיד לו בורי ולפי מצב הבטן הוא יזכור. שבת שלום

seafox

New member
:)

אם אני אהיה בסביבה אני אמסור.אבל אני לא מגיע לשם.רק לגשר הצפוני.

rondadon

New member
מה שקרה זה...

שאני עכשיו בן 17 וחודש ולומד בי"א... [בגלל שהפסדתי שנה ונשארתי גן חובה...] ככה שאני יתגייס בגיל מאוחר... בדיוק בגיל 18, 7 חודשים, ו 25 ימים...

למעלה