זקוק לנתוני אוכלוסיה בשכונות רמת גן

roy1615

New member
זקוק לנתוני אוכלוסיה בשכונות רמת גן

אני סטודנט לגיאוגרפיה שעורך עבודה סמינריונית על גידול אוכלוסיה בשכונות רמת גן. האם מישהו יכול לסייע בקבלת נתונים אודות כמות האוכלוסיה ברמת גן בחלוקה לפי שכונות? הנתונים ישמשו אותי להפקת מפה (GIS) של צפיפות אוכלוסיה בשכונות רמת גן. תודה מראש

למ"ס

נתונים כאלו לדעתי אפשר למצוא בשנתוני הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה. מעבר לכך נסה גם את עיריית רמת גן, יתכן שיוכלו לעזור לך . נשמח לדעת היכן אתה לומד.... בהצלחה

roy1615

New member
תודה אבל..

הלמ"ס לא מחזיקים נתונים כאלו באינטרנט וכל אינפורמציה כזו זה בתשלום. בכל מקרה אני בודק בעריית רמת גן אבל זה לא פשוט. חוץ מזה אני לומד במכון ללימודים עירוניים באוניברסיטה העברית

האמת..

אני לא חושבת שיש מקורות אחרים יותר זמינים ברשת שיתנו מענה רציני.אני מאמינה שרשימות דומות נמצאות בחברות הגדולות שנותנות שרותים כמו בזק, חברת חשמל, וכו, אבל אני בספק רב אם אפשר להוציא מהן מידע כזה, אלה עם יש לך קשרים מאוד מאוד רציניים עם מישהו מתוך המערכת ובטח גם אז זה לא חוקי ויכול להיות בגדר " מקור אמין"
אתה יכול לספר במשפט שניים מה מהות הלימודים? זה מעניין ואני לא מכירה את זה בכלל... ( לא חייב, אם בא לך : )

roy1615

New member
אז ככה:

התוכנית לתכנון ערים במכון ללימודים עירוניים מיועדת לסטודנטים לתואר שני ומעלה כאשר אפשר לשלב תיזה למוסמך או מוסמך ללא תיזה. את התוכנית לומדים באוניברסיטה העברית והיא נמשכת במינימום שנתיים. (כמו רוב התארים השניים). הדגש בלימודים הוא על הבנה סטטורית של מערכת התכנון ושימוש בכלי ממ"ג. חוץ מזה אני גם עובד שנתיים בתחום ולמעשה סיימתי את הלימודים שלי. אשמח לתת עוד פרטים אם תרצי. להלן קישור: http://urbanstudies.huji.ac.il/program.htm

למעלה