זקוק לסיוע בפשיטת רגל?

זקוק לסיוע בפשיטת רגל?

סיוע וליווי מקצועי ממומחי פשיטות רגל במחיר חסר תחרות! להכנס לכאן ממחשב בלי חיסון לפרסומות זה מכה, ולפעמים אבסורד כמו הדוגמה הזאת.

חבר אמר לי פעם אין אהבה בלי כסף על לשון אין קמח אז אין תורה. אי אפשר לחיות בחלום ורוד ללא בסיס יציב על הקרקע. עיזבו שאמר זאת בהיותו אחרי גיל 30 עבודה ותואר, במערכת יחסים רצינית, עם רכב... ומחדר נעוריו בבית אימו באותו זמן.

מצד שני לא טוב היות האדם לבדו. הרבה פעמים אנשים מספרים שיצאו לדייט עם מישהי שנעלמה בתואנת עסוקה מעל הראש, או יצאו כמה פעמים עם סטודנט שהכריז בסוף שהתואר בא קודם ולא מחפש קשר. אז איך הגעתם למצב שאתם בדייט? מחפשים יזיזות אבל בשושו?
לא טוב היות האדם לבדו, מובטל ולומד או עסוק וטוב לו עם עצמו. האם מחפשים סתם כדי להגיד שמחפשים? פוסלים ומורחים כדי לא לפגוע?

דעתי האישית? אין דמיון ומעוף. לא שומע יותר מדי סיפורים מצעירים כמו מהמבוגרים יותר על: "איך שראיתי אותו ידעתי שזה יילך לחתונה,
בפגישה הראשונה כבר אמרתי לה שבסוף נתחתן". אנשים שוקלים, שופטים ופוסלים על סמך מה שעיניהן רואות בלי לחשוב פתוח
ולהאמין. שהיא במשרת סטודנט אמנם כבר 7 שנים אבל יש לה חלום לפתוח ____ משלה והיא בתהליכים לקראת, שהוא יסיים את התואר בסוף, וגם ירשם לשני מייד אחרי למרות שהוא כבר יותר מדי שנים תקוע בראשון. שהיא יפה מאוד אבל מלאה, אז עברת הלאה ואחרי שנים אתה רואה שהם רצים ביחד בטיילת כל שבוע ותומכים אחד בשניה בדרך אל. הוא סיים את התואר ונרשם לשני ואת רואה ברשת איך כולם שמחים בחתונתו. היא סיימה את התואר ועדיין עובדת באותו תחום אבל התחתנה ועשתה ילד והם גרים באושר במקום אחר..

אתה מתאר זוגיות של פעם

כתבת יפה והמסר ברור.זה נכון, אני גם מרגישה שהיום מציאת זוגיות נחשבת ונעשית בצורה זולה. אין סירוס גדול מלנסות לעקוף קשיים או אתגרים ולקבל הכל מוכן ומושלם ישר ליד (לקנות סמארטפון?) לגבי דחיית הזוגיות בגלל מחשבות על כסף, פה דווקא הפחד הוא שמשתק אותם, אותנו.. כנראה שהוא גדול יותר מהבדידות.

לקנות סמארטפון? זה תיק כמו לקנות מחשב

צריך "רק" לשבת 4 שעות להוריד ולהתקין ולהגדיר עד שיהיה אפשר לקרוא לו שמיש. הפחד נכנס כפול לדעתי, כשאנשים פוסלים ולא יודעים כבר בעצמם למה, אבל הם ממשיכים, גם כשזה נכון מתאים והבן אדם נראה מתאים. כי זה כבר הרגל שלהם. לברוח במקום להפתח שוב ולהיות מוכנים שוב לקשר. השאלה אם הם מפחדים מעצמם ומהעומס הנוסף או שזה סתם הפחד של...תמיד אפשר למצוא יותר טוב (לדפדף הלאה, שלא תמיד עובד אגב)?

הכל מהכל

אבל אני חושבת שבמאה 21 העולם השתנה בכל תחום מכלכלה ועד זוגיות ומי שנשאר בעולם הישן לא מבין למה זה כבר לא עובד. אם פעם אנשים חיפשו נוחיות, היום זה ביטחון.

למעלה