זקוק לסיוע

מידבר1

New member
זקוק לסיוע

שלום לכולם. החלטנו לעבור לתזונה בריאה. אחד המרכיבים המרכזיים בתפריט המשפחתי הוא כמובן לחם. אבל מה, לחם מקמח מלא עולה הרבה ולכן חשבנו לעבור לאפית לחם עצמאית בבית. בקיצור אנו רוצים לרכוש אופה לחם. לפני ששולחים את היד לכיס מבקשים סיוע באשר לסוגי המכשירים הקיימים בשוק, מומלצים, תכונות חשובות וכו'. תודה מראש לעונים.
 

benny99

New member
אפיית לחם

לא חייבים אופה לחם כדי להכין לחם טוב בבית. מספיק לרכוש תבנית אפייה ולחמם את התנור כמו שצריך לפני האפייה. אם תחליטו בהמשך שהלחם שאתם עושים באמת טוב וטעים ואתם רוצים לקחת את זה צעד אחד קדימה אז בבקשה, תרכשו אופה לחם.
 

מידבר1

New member
נכון אבל

1.אין כל כוונה לרכוש מכשיר חדש. יש ב"יד2" היצע טוב למדי ובזול. 2.כל מה שיקח מאיתנו משאבי זמן ועבודה סופו שיתמסמס ולכן האופציה של הכנת לחם בתנור הביתי יורדת. בהמשך לשאלתי הראשונה, מה לענין צריכת החשמל ? האם אופה לחם הינו מכשיר "זולל חשמל" ?
 

מידבר1

New member
כרגע יש שני מועמדים

קנווד ומרפי יש למישהו יכולת להשוות בינהם ?
 

ATLK

New member
לנו יש

לי יש מרפי- מלפני 6 שנים, לא אהבתי אותו מההתחלה. הלחמים יוצאים קטנים משמעותית מגודל התבנית, לא מספיק למשפחה, ולדעתי הלחם בטעם שמרים מדי, אך כשהורדתי מכמות השמרים המומלצת לא תפח מספיק. בכלל- אני מוצאת עצמי מכינה לחמים ללא האופה.
 
למעלה