זקוק לעזרה בבחירת נגן

rock231

New member
זקוק לעזרה בבחירת נגן

אני בטוח שיש בערך מיליון הודעות כאלו בפורום הזה, אבל עוד אחת לא תזיק: בעוד כשבועיים דוד שלי טס לארה"ב מה שפותח לי את האופציה להביא נגן איכותי במחיר סביר. כרגע יש איזושהיא התלבטות בין הIPOD ל-IRIVER הבנתי ששניהם די מובילים את השוק מבחינת איכות נגנים, קראתי על כל אחד מהם - אבל עדיף לשמוע תמיד מקור ראשון. דרך אגב אם יש למישהו, לחדש לי על איזשהוא נגן איכותי שאני לא מכיר אני גם אשמח לשמוע... המאפיינים שאני מחפש בנגן: מכשיר עמיד שלא יתפרק בנפילות קלות. חיי בטריה נוחים (משהו שיחזיק את עצמו כמה שעות טובות בנגינה). גודל פיזי: מן הסתם, קטן. לא מחפש בהכרח מכשיר שמציג תמונות/סרטים, אלא מוזיקה. תקציב: בין 200-250$ (עם עדיפות ל-200...) איכות שמע: מאד חשוב - אני שומע כמעט רק רוק - הבנתי שיש מכשירים שהבסים שלהם לא להיט ושמתאימים יותר לפופ וכל הזבל הזה... גודל של 4 ג'יגה וצפונה- צורך מוזיקה בצורה די כבדה. ממשק הפעלה ונוחות הפעלה בכלל, או בקיצור איזה נגן הייתם מפרגנים לעצמכם בדרישות האלו ובמחיר הזה? ומה עדיף האייפוד או הריבר?

bitonano

New member
אני חושב שהזן הכי טוב בשבילך..

המיקרו זן מבית קריאטיב הכי איכותי מבחינת איכות שמע לפי מה שהבנתי. ה-H10 לא משמש כדיסק און קי כי הוא אמריקאי (האירופאי כן)... וזהו... אם אתה רוצה הרבה שעות בטריה קח את המיני...

rock231

New member
יצרתם לי כאן בעייה..

עד עכשיו הייתי די בכיוון האייפוד והריבר, עכשיו פתאום נכנס הזן הזה לתמונה. אוקיי, מה הסיפור של הזן הזה בדיוק? התחלתי לקרוא עליו והבנתי שהעמידות שלו היא לא הכי להיט בעולם. מישהו יודע מה העלות שלו בחו"ל פחות או יותר? הוא מתאים לריצה ופעילויות ספורט? ובעצם הכי חשוב: למה הוא ולא האייפוד/ריבר? רק בגלל איכות השמע או שיש עוד סיבות? אשמח לקבל תשובות...

TheRealDeal

New member
בבקשה, תסביר לו למה...

הוא ביקש מידע על נגנים, אתה פשוט אמרת מה אתה חושב בלי לנמק... לפי הדרישות שלך הייתי אומר שתלך על האייפוד, נוחות שימוש, זמן בטריה ארוך, ואיכות סאונד מעולה... לדעתי - כדאי שתחכה לתגובות של אחרים שיגידו מה הם חושבים על נגנים אחרים, ותחשוב מה מתאים לך יותר

rock231

New member
אל תדאג לא חשבתי לרגע אחרת

לא חשבת שבאמת אני אשתכנע ממישהו שיגיד לי פשוט תקנה וזהו, נכון? (למרות שיכול להיות שהבחור צודק בלי שום קשר). כבר ביררתי לגבי הזן. סה"כ נראה טוב על הנייר. חיי בטריה קצת קצרים. כרגע אני עדיין בכיוון האיי פוד/ריבר. ושאלה למי שמכיר: הבנתי שיש אייפוד של 6 ג'יגה, מה ההבדלים בין ה-6 ל-4?ועוד שאלה קטנה שעלולה להישמע קצת טיפשית: האם לאייפוד מיני יש יכולת שידור? (לפי מה שאני הבנתי יש אפשרות להשמיע אותו ברדיו?...)

weird dust

New member
תשובות

לאי פוד יש יכולת שידור בעזרת מכשיר מיוחד בשם ITRIP או חבריו הדומים. ניתן לחבר חברים דומים לכל מיני סוגי נגנים. בין ה4 ל6? הנפח זה ההבדל היחידי. (אפילו הגודל והמשקל זהים).

weird dust

New member
אהה ../images/Emo6.gif

לא הבנתי את זה זה ככה
בכל מקרה יש הבדלים גם במחיר.

למעלה