זקוק לעזרה בבקשה

True Colors

New member
זקוק לעזרה בבקשה

שלום לכולם! :) במסגרת לימודי התואר שלי בתחום המדעים לקחתי הסמסטר קורס בחירה בהיסטוריה של מוסיקת הג'אז. כחלק ממטלות הקורס נתבקשנו לבחור יצירת ג'אז ולנתח אותה מבחינת מבנה, תיבות, חזרה של נושאים, ריפים, אלתורים וכדומה. מאחר ואינני מוסיקאי והמושגים לא הובהרו כראוי בשיעורים, קשה לי מאוד עם הניתוח, ואודה לכם מאוד אם תוכלי לעזור לי. בחרתי ביצירה Wild Cat Blues של סידני בשה [ניתן להאזין לה כאן]. אני חושב שהצלחתי לזהות תשעה קטעים ביצירה [לפי החלוקה שלהלן], אם כי לא הצלחתי לאפיין אותם במונחים או להרחיב במילים לגביהם. אשמח אם תוכלו לעזור לי [למשל: האם החלוקה שלי לקטעים נכונה? מה מאפיין כל קטע? איזה בתים חוזרים על עצמם? היכן יש אלתורים? כמה תיבות בכל קטע? וכדומה]. חלוקת היצירה לקטעים לפי האוזניים הלא-מוסיקליות שלי :) 00:00-00:28 00:28-00:48 00:48-01:09 01:09-01:32 01:32-01:46 01:46-02:12 02:12-02:27 02:27-02:52 02:52-03:00 אלפי-אלפי תודות! :)

True Colors

New member
באיזה כדור בדולח אתה משתמש? ../images/Emo3.gif

כן, עלית עליי

brotherwolf

New member
עשיתי את הקורס :)

אין לך מה לדאוג או לרדת לפרטים בנוגע ליצירה שאתה "מנתח" (הוא רוצה עבודה של 3-5 עמודים). עמוד אחד זה ביוגרפיה על המלחין והכלים שמשתתפים בהקלטה, ושאר העמודים זה בערך מה שעשית ע"י חלוקת הטע למקטעים. אני חושב שרשמתי בכל קטע כזה אזה כלים מתווספים לעומת קטעים אחרים וגם ניסיתי לספור תיבות - אבל זה לא הלך כ"כ טוב. בהצלחה :)

למעלה