זקוק לעזרה בדחיפות - חותך ורידים!!

זיקי

New member
זקוק לעזרה בדחיפות - חותך ורידים!!

שלום לכולם... אני חובב סרטי אימה ומתח ויש כאלה שקוראים לי פסיכופט, אבל הם סתם מגזימים... בקיצור, אני אחד כזה שבדרך כלל מבין סרטים, ומפרש אותם בצורה יוצאת מן הכלל אבל הפעם - אני חסר אונים!!!!!!!! באיחור רב הלכתי לצפות בסרט הנשכחים... לא הבנתי כלוםםםם... אני בטוח שזה סרט מעולה ואני בטוח שיש משהו מאחורי הסיפור ההזוי הזה... אבל עדין אני מרגיש שהחמצתי... אמרתי לעצמי שאולי זו אלגוריה? אבל זה לא נראה מספיק מלוטש... אז מי יכול להסביר לי - מה הם רוצים ממני בסרט? (ואני לא מדבר על העובדה שקיים קשר עמוק בין הורים לילדיהם - את זה הבנתי... אני בטוח שיש משהו יותר עמוק!!! (מה זה כל השאיבות האלה של האנשים ומי הם בכלל? זה חייזרים?! מה זה הדבר הזה? ואיך הסרט נגמר ככה שפתאום הכל חזר להיות כרגיל? אני מבולבל.... זקוק לעזרה... פליז..)

Drums

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

מעלי
זהו...

avshalomariel

New member
דבר ראשון - ../images/Emo58.gif מעלי...

דבר שני, אני חושב שמסרטים מסוג כזה שאי אפשר להבין כלום (קיוב, הצלצול, וכו'), צריך להנות מהספק, להעלות ניחושים, ולא לנסות להגיע לידע מדויק... וזהו.

Drums

New member
אני מבין שמליוני הספוילרים

שלי לא הספיקו.. אהה?

uriya1

New member
הצלצול?../images/Emo12.gif../images/Emo36.gif

מה לא מובן בצילצול? אצלי הכל הסתדר בצלצול
אוריה

itamar argaman

New member
גבררררררררררררררר

תירגע דבר ראשון... לא קרה שום דבר!! עכשיו, אני מסכים עם דברי אבשלום, זה לא יהיה הזוי אם לא יהיה סוף פתוח ולא מובן, זה כל הקטע בסרטים, יהיה אפשר לנגב את התחת עם הסרט אם יגידו בסוף מה זה... כל הקטע, לעלות ניחושים, להתקע עם זה ימים ולילות, זה העניין, סיים אולד סיים קרה לי עם הסרט "נבואות איש העש" שבועות ישבתי וניסיתי לנחש מי זה!!!! ככה שזה סרטים הזויים והקטע שלהם הוא להשאיר את הצופה בסימן שאלה..

זיקי

New member
הממממ

נבואות איש העש באמת הצליח להטריף אותי - אבל זה היה ממזמן.... ואני מצטער שלא שמתי ספוילר אם זו הכוונה........ אני לא נכנס לכאן לעיתים תכופות (כדאי שאתחיל)

למעלה