או קיי... ../images/Emo168.gif
במקרה פעם העברתי פעולה לנערים במצב דומה... יש את המשחק פלונטר אם אתה מכיר, שהולך שכולם עומדים במעגל וכל אחד נותן יד אחד לשני אבל, כל אחד נותן את הידיים לזה שלא לידו, כלומר בדילוג של אדם אחד. ואז מזה צריכים להגיע לעיגול רגיל וזה קשה ומצחיק וכולם משתגעים וחלק נופלים ויש בזה דברים נורא מצחיקים עם כל מיני דברים שהקבוצה מנסה לעשות. אחרי שעשית את זה אתה יכול להוסיף לזה פואנטה. אתה יכול לחלק לכולם דפים ושירשמו משהו מסוים. אני הייתי ממליץ לך לעשות פעולה על לחץ חברתי או משהו בסגנון, בגלל שנערים בגילאים האלה ובמצבים קצת יותר קשים משל נערים יציבים מושפעים מאוד מאוד מלךחץ חברתי וקצת קשה להם להבדיל בין רע לטוב. אז ככה אתה מחלק להם דפים וכל אחד רושם לדוגמא : מאכל אהוב, סרט אהוב, דמות אהובה ובנוסף לזה משפט שכולל את הנושא שאתה רוצה להעביר, אם זה לחץ קבוצתי אז לדוגמא זה יכול להיות - מישהו שהשפיע עליך ובגללו עשית משהו מסוים, אני סתם נתתי דשוגמא אתה תחליט מה להגיד להם לכתוב. לאחר שכולם כתבו, מכניסים הכל לכובע או משהו ומערבבים את כל הפתקים, לאחר שעירבבנו כל אחד לוקח פתק אחד ולא פותח. ואז מכאן משלבים את משחק הפלונטר שהצגתי לך קודם - כולם עומדים במעגל ונותנים ידיים לזה שלא לידם בדילוג של אחד אבל - הם נותנים ידיים לא בלחיצת יד רגילה אלה בצורה אנכית ככה שהפתק נמצא בין שתי ידיים של שתי אנשים שונים ובצורה אנכית (תחילה אתה אומר לכולם להחיק את הפתקים ביד ימין). לאחר שהם עשו זאת אתה אומר להם כעט לנסות להשתחרר ולהגיע למעגל רגיל. כמובן שכל הזמן ייפלו להם פתקים ואז כל פעם שנופל מי שנפל לו צריך להקריא ולגלות של מי הפתק שנפל. את אותו הדבר אתה יכול לפתח, שפשוט עומדים במעגל רגיל עם הפתקים בין הידיים כמו אמרתי אבל ככה ובלי לזוז הם צריכים לבצע משימות שונות למשל לעבור מעל חבל מסויים, לעבור מתחת, ממקוםפ מסוים למקום אחר בקפיצות וכל מיני דברים כאלה ושוב אם למישהו נפל הפתק הוא מקריא ומנסה לזהות של מי הפתק. מקווה שהבנת אותי ומקווה שעזרתי פחות או יותר