לך לשקע אחר בבית ורצוי שקע מקובע לקיר.יש לי את הגלקסי S9. בזמן האחרון אני צריך להפעיל קצת כוח כשאני מחבר את המטען.
מה יותר סביר: יש בעיה במטען או בחיבור הטעינה בטלפון?
לפי התיאור הבעיה במכשיר עצמו. לא רוצה לקבוע זאת נחרצות אבל בהחלט כדאי במקרה כזה לעבוד בשיטת אלימינציה:יש לי את הגלקסי S9. בזמן האחרון אני צריך להפעיל קצת כוח כשאני מחבר את המטען.
מה יותר סביר: יש בעיה במטען או בחיבור הטעינה בטלפון?
ברשותכם, עוד תקלה עם הטלפון.לפי התיאור הבעיה במכשיר עצמו. לא רוצה לקבוע זאת נחרצות אבל בהחלט כדאי במקרה כזה לעבוד בשיטת אלימינציה:
דרכים לבדיקה - הטען מכשיר אחר (רצוי מספר מכשירים) עם המטען שלך - האם הבעיה קיימת? נסה להטעין מכשיר שלך עם מטען אחר. הבעיה קיימת?
אינך זקוק לעזרה טעינה אלא זקוק למעבדת פלאפונים. כבר הבנת מן הסתם ששקע הטעינה של הפלאפון שלך אינו תקין. נתק אותו מהמחשב כדי שלא תגרום נזק מיותר למחשב ולך למעבדה. אני מקווה שיש לך גיבוי לכל הדברים שלך.ברשותכם, עוד תקלה עם הטלפון.
חיברתי אותו בחיבור USB למחשב ואחרי כמה דקות אני מקבל את ההודעה, משהו בסגנון:
Power surge on the USB port
מה זה אומר והאם האשם הוא שקע הטעינה?
למה 1400 שקל?במקום להסתבך, מחשש ששקע הטעינה הוא לא הדבר היחיד שאינו תקין,
בסוף החלטתי להתחדש בטלפון חדש.
קניתי את הגלקסי A52 ב-1400 ש"ח בדינמיקה, במקום ה-S9 שהיה לי.
מה דעתכם? עשיתי רכישה נבונה?
הלכתי לשאול את המוכר למה זה עלה לי 1400 במקום 1200 והוא חירטט לי כל מיני דברים כמו שהמחיר לא התעדכן באתר.
הוא לא עקץ אותךהלכתי לשאול את המוכר למה זה עלה לי 1400 במקום 1200 והוא חירטט לי כל מיני דברים כמו שהמחיר לא התעדכן באתר.
אז הוא עקץ אותי ב-200 ש"ח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.