נושא המזון אני מכיר ממקור ראשון זה כבר עשרות שנים. למכור מזון זה עסק מאוד רציני חלק גדול מן המזון יש לו אורך חיים סופי או עונתי דורש קרור אחסנה פיקוח בקרת טיב טמפרטורה בארץ לא תמיד מתאימה לטמפרטורה שמנו מיוצר המזון כמו שויץ או אנגליה רוסיה.... אם המוצר הוא יבוא יש לבדוק אם למוצר יש אישורים של משרד הבריאות ואם לא יש להתחיל את תהליך הרישום... הפצה של מזון בארץ היא לא עסק רווחי באופן מיידי לטווח הקצר אם אין לך חוזה מראש מאחד מהמפיצים המקומיים על פי רוב לישראל יש מוצרי מזון מעולים בהשוואה לאירופה וארצות הברית רמת הטכנולוגיה וההנדסה של המזון בארץ היא מהמובילות בעולם כך שאם המוצר שלך טוב יופיעו לך מתחרים מתוך השוק המקומי עצמו שייצרו את המזון וייצרו אותו לפי האקלים המקומי ההפצה תדרוש ממך לשלם גם על שטח במדפים בסופרים ה מובחרים התשלום עבור המוצרים על פי רוב נעשה אחרי תקופה של מספר חודשים יש הרבה החזרות של המוצרים מצד הלקוחות בנוסף מזון דורש כל כך הרבה פרמטרים להצלחה . והנושא הוא לא קל בכלל. אם זאת למזון יש צדים משובחים אחרים לשמל : הוא מוצר בסיסי. הוא נמכר במטח רווחים קטן פא מוצר אך באלפים. ההמלצה שלי : קני 50 קופסאות פלטיק תעברי את המוצר שלך לשם תקבעי 50 פגישות עם סופריפ בארץ מפיצים וייצרני מזון תני להם את המזון לבדיקה הם יבדקו אותו אם המזון טוב הם ישווקו אותו ואת רק תיביא בהצלחה [email protected]