זקוק לעזרה !!! בעיה במסך של T3

ninnun

New member
זקוק לעזרה !!! בעיה במסך של T3

מזה כמה זמן , אחרי נפילה של המכשיר, יש חוסר אחידות בדיוק במסך של הפאלם שלי (T3). גם כשעושה איפוסים עם ה-DIGITIZER, חלק מהמסך מאופס וחלק עם סטייה משמעותית שהופכת את השימוש לממש לא נוח. אשמח לקבל הצעות לפיתרון (כל התוכנות שניסיתי עד עכשיו לכיול המסך - לא עזרו). יש פתרון חומרתי? כמה צפוי לעלות והיכן ניתן לתקן בדרום? תודה מראש.

galp1

New member
פתרון פשוט עבל עובד

בכיול המסך בדיגיטיזר תכוון את הסטילוס קצת מעל המטרה בחלק התחתון של המסך ותדיקק בשאר הנקודות , אחרי כמה אימונים תלמד את הנקודה ובסוף המסך מתנהג בצורה סבירה.

ninnun

New member
ניסיתי אבל....

כותב לי "you have 0 days of triak left....". אין לי מושג מה צריך לעשות והיכן.

udifpalm

New member
מתי ניסית אותה לראשונה?

כנראה נגמר לך ה-trial. אם אתה מסוגל לעשות Hard Reset (במילים אחרות, אם יש לך תוכנת גיבוי שאתה סומך עליה ב-100% ואתה יודע שאתה יכול לשחזר את המכשיר לאחר איפוס מוחלט), אזתנסה לאפס את המכשיר ולהתקין אותה מחדש. לפחות תוכל לראות אם היא פותאת לך את הבעיה לפני שאתה מחליט להשקיע בה $$$.

ninnun

New member
לא עבד

ב-hard reset אתה מתכוון על לחיצה על כפתור ה-RESET באחורי המכשיר. אם כן, זה לא עזר. יש לך עוד רעיון? תודה על העזרה.

Ariyeh1

New member
לחיצה על כפתור Reset

היא איפוס רגיל ראה כאן כל סוגי האיפוס (כולל Hard Reset)

udifpalm

New member
ראה הוזהרת!!!

האם אתה בטוח שאתה יודע לשחזר את מכשירך אחרי Hard Reset? אם אתה לא בטוח, אל תבצע Hard Reset !!! הסיבה שאני חוזר ואומר זאת, היא שלפי מה שענית, נראה שאתה כלל לא מכיר איך מבצעים reset כזה, ולכן אני לא בטוח שאתה מבין את המשמעות שלו. מכשיר אחרי Hard Reset הוא מכשיר "חלק" לגמרי, כאילו יצא זה עתה מהמפעל. אין לו עברית, ואם אין לך גיבוי מסודר (סנכרון רגיל לא מספיק), אתה עלול לאבד חומר חשוב.

למעלה