זקוק לעזרה בעיניין codecs

S h a y 9 9 9

New member
זקוק לעזרה בעיניין codecs

הורדתי פרק של TNG "sarek" עונה 3 פרק 23 הקובץ מריץ את הפרק ללא סאונד, אין לי מושג מה לעשות ,עד עכשיו כל קובץ שניסיתי עבד יופי... אשמח לעזרה מהמומחים לעיניין

ממ..

אין לי מושג מה להגיד לך לגבי הסאונד, זה קרה לי גם ולא הצלחתי לעשות שום דבר בנידון, אבל אם אתה מחפש לראות את הפרק הזה ספציפית יש לי אותו מוקלט על קלטת רגילה ואתה מוזמן לצפות בו, אם זה כזה חשוב לך...

DIVX

סביר שהבעיה שלך היא גרסה ישנה מדי של DIVX. כנס ל: www,divx.com והורד משם (בחינם כמובן) את הCODEC העדכני ונסה. לי זה פתר את בעיה דומה. אין מה להפסיד.

Chakotay

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזאת

וי לי פתרון שאני מקווה שיעבוד צלך לי היה את הדיווקס הכי עדכני וזה בכל מקרה לא עבד אז תנסה קודם להוריד את הכי עדכני עם זה לא עבד תנסה לפתוח את הקובץ עם real player זה אמור לעבוד לפחות לי זה עבד.

itstzar

New member
אפשר גם להוריד את את המדיה פלייר 9

החדש של מיקרוסופט, מכיל קודקים חדשים ועובד (אם רת מדבר על פרק שהורדת מקאזה, זה עובד שם, בדוק)

S h a y 9 9 9

New member
עוד הצעות

הורדתי גם realone אין דבר כזה realplayer יותר וגם את הפלייר 9 החדש וזה עדיין בלי קול...

המממ... האם ייתכן ש...

האם ייתכן שהבעיה היא לא המחשב או התוכנה, אלא הקובץ שהיה דפוק מההתחלה או שנדפק במהלך ההורדה? אני הרי מבינה שלא נתקלת בבעיה עם קבצים אחרים... כבר קרה שנדפקו לי קבצי מוזיקה- יכול להיות שמשהו דומה קרה גם פה, מי יודע.

S h a y 9 9 9

New member
יכול להיות שאת צודקת

בכל מקרה התחלתי להוריד שוב אולי הפעם זה יוריד גירסא שתעבוד

B a n j o

New member
אני יכול לעזור

הייתה לי בעיה זהה לא מזמן תוריד (אפילו מקאזאה) תוכנה שנקראת NEMO CODEC PACK אמור לפתור את כל הבעיות

B a n j o

New member
תמיד שמח לעזור

לנחותים "מחשבית" ממני...
צוחק, אל תיעלב (לא נעלבת נכון?)

למעלה