זקוק לעזרה (בעצתך מדיאה, אני פה)

Jack spirit

New member
זקוק לעזרה (בעצתך מדיאה, אני פה)

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם/ עצתכם בנוגע לבעיה אליה נקלעתי. הרקע לסיפור הוא מעט ארוך ולכן אשתדל לקצר. לפני כשמונה שנים התחלתי להתעניין בנושא המאגיה וכל המסביב. וגם אני כמו רבים אחרים התחלתי להתעניין ולהסחף בנושא התחלתי לקרוא ספרים, להכיר אנשים באינטרנט (ע"ע תקופת פיצוץ) ומחוצה לו ולהתפתח לי. אחד הכיוונים החביבים עלי היה קלפי הטארוט כשבדיעבד אפשר להגיד שהקלפים הינם השריד המיסטי היחיד אשר הצילח לשרוד כל מה שעברתי ועדיין להשאר בעל כוח חזק באמונתי. באמת האמנתי, ידעתי שלקלפים ולקורא בהם היכולות להכנס לתודעתו של האדם. עדיין אני מאמין בזאת, יודע זאת. וכן אף קעקעתי לרגלי את אחד הקלפים, קלף אשר ביטא בצורה נחרצת את מרבית אמונותי. לאחר כמה שנים ובעקבות מספר אירועים קשים, אשר אין צורך לפרטם, החלתי לזנוח את עולם המאגיה. לאט לאט ניתקתי את קשרי כמעט עם כל הסובבים בעולם זה וככל שהפסקתי להתעניין הפסקתי גם לדעת. וכך עברו להם כמה שנים של נתק מהעולם הזה וכל הקשור בו. אך ככל שהתרחקתי מהמאגיה, כך זכרוני התרחק ממני. כיום (כ-4 שנים מאז עסקתי במאגיה), יש לי בעיות בזכרון לטווח ארוך. זה אומר שאני חי את העכשיו, ההווה. אבל ההווה הזה לא נחקק בזכרוני וכאשר יתרחק מדי אל העבר, ישכח. ועכשיו אחרי החפירות נגיע לעיקר. הקלף המקועקע לרגלי בזמן שהרחקתי את המאגיה מחי התרחקו להם גם קלפי הטארוט אשר שכבו בארון ללא שימוש ועם הזמן שכחתי לחלוטין את משמעותם. אך עם זאת מדי פעם הייתי מחפש את פירושו של הקלף בספרים או אינטרנט. וכן לאחר זמן מה שמתי לב שכל פעם משמעותו שונה, בהתאם לתקופה בה נמצאתי בחיי וכן, תמיד הקלף צדק, תמיד תיאר בצורה המושלמת מה עובר עלי ותמיד ידעתי מה עלי לעשות גם כאשר אמר את כל מה שלא רציתי לשמוע. וכאן אני מבקש את עזרתכם, עד שכבר כמעט איבדתי את עצמי לחלוטין פתאום הבנתי מה עלי לעשות מכיוון שהקלפים אכן נכנסים לתודעתו של האדם הגעתי למסקנה שעלי למצוא את אותו מקור שפירש לראשונה את הקלף שקיעקעתי. כאשר אמצא את המקור לפירוש הקלף אשר סימל כל מה שהאמנתי בו. אמצא כל מה שהאמנתי בו ואזכה לתודעתי חזרה. אני בטוח שאם אשאל פה על פירוש הקלף (כיום) רובכם תתנו לי את אותו הפירוש כמו כל אתר או ספר אותו אני פותח בזמן האחרון. השאלה האם מישהו מכיר/ זוכר פירוש שונה לקלף ויכול לעזור לי לאתר את מקור הפירוש. פירוש חיובי הקלף הינו 2 חרבות אני יודע שאין הגיון בדברי, אבל הגיון זה לא הכל בחיים לפחות על זה אפשר לסמוך... לא סתם הגורל הביא אותי לפורם זה בתודה (אם לא על עזרה ממשית אז לפחות על שקראתם עד כאן) spirit

גל סופר

New member
אם אתה מדבר על הקלפים של וויט

אני מניח שהספר שהוא כתב לקלפים הוא המקור הכי משמעותי. http://www.sacred-texts.com/tarot/pkt/pktsw02.htm בהצלחה

gwizard

New member
קריאה בקלפים

משמעות הקלף הקבעת לפי האינטואיציה של הקורא בו בכל זמן נתון. זאת הסיבה שהמשמעות שלו השתנתה כפי שסיפרת במהלך הזמן. כי הפרספקטיבה שלך השתנתה ויחד איתה, הפוטנציאל. אני אין לי שמץ של מושג מה אומר 2 חרבות כי אני לא משתמש בקלפים של ריידר וויאט, אבל הדבר הראשון שקפץ לי לראש כששאלתי היה: מאבק. אני רואה אדם הכלוא בכלוב מזכוכית, מנסה לצאת, מאבד תקווה, מנסה שוב..... לפי הבעת הפנים של האדם אפשר לראות כי הוא מבולבל, לא יודע מה קורה לו ולמה ואיך להפסיק את העינוי הזה, למרות שיש גם חלקים של עונג.

PurpleFilth

New member
אתה שואל שאלה משונה.

אתה חושב שהפירוש האישי והאינדבדואלי שלך לקלף יהיה אצלינו? הרי ברור שאתה צריך לשאול את עצמך. חוסר הזיכרון שלך אולי לא קשור דווקא לעיסוק שזנחת, אלא פשוט להדחקה של כל המאורעות שנלוו לכך. אלא שמה שאתה מנסה להטביע - צף. אתה מנסה לסגור קצוות פתוחים בכך שאתה פותח את תיבת הפנדורה האישית שלך (הרי לא לחינם צירפת את ההקדמה), ואני מאחלת לך את מירב ההצלחה בתהליך הכואב והמייגע הזה. עם זאת, אני מציעה לך לבחון דרכים חלופיות, כמו לקטוע לחלוטין את התלות שלך בקלפים, להסיר את הקעקוע ולזרוק את החפיסה, לפתוח דף חדש לחלוטין. כך או כך, תשמור על עצמך, נראה שתזדקק להרבה חוסן נפשי בכל דרך שתבחר. -זוהמה סופחת הכל.

RainBird

New member
ברוך השב ממסעות ארוכים ידיד ../images/Emo13.gif הקבעון, והקפיאה נמצאת בבחירה, או החלטה של אחד, כמו ההפשרה והמעבר הלאה. שקרים, עמידה על אדמה לא יציבה, חתול בשק- יכולים תמיד להתחלף על ידי קלף הנזיר, הקיסר או המכשף. זו לפחות דעתי. ארדן

Jack spirit

New member
שלום שלום גם לך...

וכמובן ברור לי שהצדק עמך כל עולמנו הינו מה שנבחר שיהיה ולכן נמצא בגדר הבחירה אך כאן המקרה טיפה מסובך מהנראה לעין, או הנקרא ע"ג המסך תודה לך על תגובתך spirit

tontie

New member
המשמעות של הקלף

לפי הפירוש האישי שלי לקלף הזה יש הרבה תכונות של איזון, חוכמה וצדק. הוא מייצג את הפיצול הראשוני של ייסוד האויר שמהווה את ההיגיון. בד"כ מתיחסים לפיצול הזה כטוב ורע. הדמות בקלף יושבת בצורה זקופה ובטוחה, עם 2 חרבות שלופות וכיסוי עיניים. כאילו היא נלחמת רק בעזרת הקול בפנימי ואין לה צורך בראיה. אני הייתי מתאר את הקלף הזה כתיאור לפיצול אישיות. הדמות לא רואה את המציאות כמו שהיא ובמקום זה היא שמה דגש על 2 צדדים זהים שיכולים להדמות לצדדים של המוח, חרב שמאל וחרב ימין, היגיון וחשיבה מילולית מול רגש ואומנות. במקרה הספציפי שלך זה יכול להיות קשור לקריעה בין העולומות של הזיכרון (קצת מול ארוך). אם הייתי אתה הייתי משנה את הקעקוע, כי ההשראה היא לסגור עיניים וזה לא מה שאתה צריך. אני לא יודע מה גרם לך להפסיק להתעסק במאגיה, אבל אני חושב שהשארת שם הרבה מאוד בעיות לא פתורות שאתה לא רוצה להזכר בהם אבל אתה ממשיך להאמין בהם. אני מקווה שעזרתי אורי

למעלה