זקוק לעזרה ב-PowerPoint....

זקוק לעזרה ב-PowerPoint....

למעשה אני עובד עם OffceXP, אבל אני מניח שזה אותו דבר בכל הגירסאות... יש לי מצגת מסויימת. המצגת מכילה כל מיני גופנים מיוחדים. אם אני אשמור את המצגת רגיל, ואעביר אותה למחשב שאין עליו את הגופנים, אני אראה את הטקסט או בגופנים שונים או בריבועים. אני מכיר את הפונקציה ששומרת את הגופן עם המצגת, אך כשאני מנסה לעשות את זה, אני מקבל הודעה שלא ניתן לשמור את הגופן הספציפי בגלל זכויות יוצרים. למען הסר ספק - אני לא הולך להפר שום זכויות, אלא לעשות שימוש בגופן לא באופן מסחרי, והדבר מבואר בפירוש בקובץ טקסט שנכלל עם הגופן. השאלה היא, האם יש דרך לעקוף את זה, או לחילופין האם יש דרך להפוך את כל המצגת לתמונות באופן אוטומטי (במקום לעבור פריים פריים ולשמור כקובץ תמונה וליצור מצגת חדשה...). אם למשהוא יש מושג, אני אשמח לשמור. בתודה מראש.... השאלה היא,

hadaro

New member
התשובה נמצאת בשאלה

ואני מצטט: "...יש דרך להפוך את כל המצגת לתמונות באופן אוטומטי (במקום לעבור פריים פריים ולשמור כקובץ תמונה וליצור מצגת חדשה...)" ב PowerPoint 2000 (ואולי גם ב-XP, לא יודע) File --> Save As תבחר למטה Save as Type: JPEG File Interchange Format, ותאשר את ההודעה לשמירת כל שקף כתמונה. זה יוצר ספריה חדשה בשם המצגת ובה כל שקף נשמר כתמונת JPEG בשם "Slide1", "Slide2", "Slide3"... כעת אתה יכול ליצור מצגת חדשה, ובכל שקף להכניס את התמונה המתאימה, בשאיפה שזה לא יצא מטושטש מדי.

פספסת את הנקודה.

ברור לי שאני יכול להפוך פריים לתמונה. הקטע הוא שמדובר במצגת דיי גדולה, ואין לי כח לעבור פריים פריים במצגת חדשה ולהדביק את התמונה. (ישנן דרכים נוחות יותר, אבל לא זאת הנקודה). השאלה היא האם מלכתחילה אני יכול לעשות שמירה למצגת, והוא ישמור כל פריים כתמונה באופן אוטומטי. ובכן?

noa_f

New member
תנסה אולי

לשמור אותה בפורמט פאואר פוינט עבור מישהו שאין לו את התוכנה כלומר: Powerpoint show. אולי כך זה יסכים לשמור לך את הפונטים.

למעלה